:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ЛИКА-ПРИЛИКА

Бритни: Искам на среща с принц Уилям!

Бритни Спиърс мечтае за любовна среща с британския принц Уилям, предаде Ройтерс. "Той е много готин", прехласва се 18-годишната попзвезда. Синът на Чарлз и покойната Даяна също неотдавна навърши 18.

Сърцето на Спиърс се разтуптяло, когато принцът й пратил имейл, в който обяснявал как й се възхищава. "Скоро ще идвам Англия и ако той ме покани на среща, няма шанс да му откажа, толкова е сладък", заяви изпълнителката на хитовете "Baby One More Time" и "Oops I Did It Again" пред в. "Сънди експрес". В интервюто Бритни споделя и че късите поли, които носи, не означават непременно нисък морал. "Не вярвам в секса преди сватбата, нито в наркотиците или цигарите. Вярвам в Бога", прави се на интересна тийнейджърката.

Неотдавна медиите тиражираха клюката, че Бритни се жени за колегата си от "Ен Синк" Джъстин Тимбърлейк. Тя обаче отрече и тогава за първи път направи изявление, че си пада по принц Уилям.

Само два месеца по-рано Спиърс заяви, че е равнодушна към внучето на английската кралица. "Той е симпатичен, но аз не харесвам дворците. Искам да мога да хвана метрото, за да ида в Гринич Вилидж и да хапвам хамбургери. Вероятно съм ексцентрична, но у мен няма нищо от онова, което е характерно за една принцеса", изцепи се тогава Бритни, но скоро забрави.
380
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД