:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

СНИМКА: РОЙТЕРС
Проф. Милена Цанева,

председател на жури за младежки конкурс под наслов "Език свещен на моите деди...", посветен на 150-годишнината от рождението на Вазов, обяви победителите. За стихотворение голямата награда се дава на Пламен Пенев от Русе, а за есе - на Лора Шумкова от София. Наградите ще бъдат връчени по време на Вазовите четения през октомври т. г. За поезия още са отличени Йорданка Белева, Десислава Неделчева и Петър Петров, а за есе - Борис Ангелов.





Дейвид Бауи

получи награда за най-добър музикален уебсайт от Yahoo! Неговата официална страница е http://www.bowienet.com. Певецът получи наградата си и пя на живо на церемония в Ню Йорк.



Никол Епълтън

от "Ол Сейнтс" е влюбена в Лиъм Галахър. След концертите на групата му "Оейзис" през уикенда двамата се усамотили в хотел в Западен Лондон, пише британският таблоид "Сън". "Влюбена съм до уши. Лиъм е много специален човек и връзката ни е страхотна. Заедно сме отскоро, но отдавна не съм се чувствала така прекрасно", сподели Епълтън (на снимката вляво). Преди по-малко от три седмици актрисата Патси Кенсит напусна Лиъм Галахър след бурен тригодишен брак. Двамата имат 10-месечен син Ленън. Те нямали планове да се развеждат веднага, уточнява Ройтерс. Никол Епълтън е бивша годеница на певеца Роби Уилямс.
638
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД