:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Плевенските атентатори хванати по свидетелски показания





4-мата задържани за атентатите в Плевен са уличени по показания на двама свидетели, които били техни приближени, разкриха магистрати. При обиските на домовете на четиримата, които са обвинени за извършването на 4 взрива и един палеж, бяха намерени експлозиви. Следствието твърди, че има и други доказателства, но ги пази в тайна. Адвокатите на обвиняемите са оспорвали постановлението за задържането им под стража. Жалбите ще се гледат от Апелативния съд на 11 август.



Замесват ченгета в катастрофа



Майка и син са били ранени при катастрофа в софийския квартал "Христо Ботев" в събота вечерта, съобщиха вчера от МВР. Очевидец заявил, че 33-годишната Виолета и 7-годишният й син Георги са били ударени от полицейски автопатрул "Жигули". Въпросният очевидец е криминално проявен, поясниха от МВР. След проверка се установило, че автопатрулът е бил в кв."Хр.Ботев" 2 часа преди катастрофата, а в момента на произшествието вече бил в кв."Слатина".



Подпалиха колата на бившия кмет на Добрич



Около 4 часа сутринта в събота е бил подпален опела на бившия кмет на Добрич Йосиф Маринов. Съсед на Маринов забелязал огъня и звъннал в пожарната. Пожарът е предизвикан умишлено, убеден е екскметът, въпреки че няма представа кой може да го е направил.
491
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД