:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 545
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Петър Стоянов вече не бил удобен за Костов

"Гергьовден": Соколов ще е кандидат на СДС за президент

Шефът на парламента сега бил основен генератор на скандали
"Ако има втори мандат за СДС, няма да има втори мандат за Петър Стоянов". Това заявил неотдавна премиерът Иван Костов според информация на движение "Гергьовден". Йордан Соколов ще е следващият кандидат на СДС, смятат хората на Любен Дилов-син. Евентуалното издигане на кандидатурата му будело недоумение, защото според гергьовденци той е основният генератор на скандалите през последните месеци. От движението се съмняват, че СДС ще проведе предварителни избори, които биха дали шанс на Стоянов за втори мандат.

Докладът за националната сигурност е безсмислено словесно упражнение, заяви Любен Дилов-син. В него дори не била предвидена възможността спецслужбите да представляват опасност за сигурността на страната. За последните 10 години няма обществен скандал, в който да не са забъркани бившите тайни служби, е мнението на "Гергьовден". От движението се обявиха срещу грубото погазване на законите около "Бръмбаргейт". Според тях недопустимо е и четири дни да се крие информация за местонахождението на главния прокурор Филчев. Целият скандал тръгнал от бившия шеф на "Булгаргаз" Васил Филипов, за да се издейства по-меко отношение на прокуратурата по случая "Хартланд". Хората на Дилов-син считат, че следващият голям скандал ще бъде свързан именно с "Булгаргаз".

"Лошо е, че не успяхме да продадем БТК, добре е, че не я продадохме точно по този начин. Докараха ни дотам, че да сме щастливи, че сделката се провали", заяви главният идеолог на движението. Като провал окачествяват гергьовденци направените преди 9 месеца рокади в кабинета. Ако гафовете на новите министри се бяха случили в "бяла държава", щяха да хвърчат оставки, прогнозира Дилов-син.
503
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД