:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Плашат БФС с международен съд заради Янчев

Президентът на "Нефтохимик" Христо Порточанов заплаши БФС със съд пред всички международни организации заради скандала с Тодор Янчев. Ексцентричният бос ще търси персонална отговорност от виновните лица. Порточанов обвини спортно-техническата комисия, че не е назначила тройна експертиза на договорите. Той твърди, че разполага със заключение на вещо лице - глафолог към бюро "Съдебни експертизи - Бургас". Според него подписът на Тодор Янчев под анекса на договора му с "Нефтохимик" е напълно автентичен.

"Кой, питаме ние, назначи експертизата, която БФС прие за вярна? Кой и кога предостави сравнителен материал за изследване, кой и кога взе решение да картотекира Янчев, при положение, че не се е състояло второ заседание на комисията", беснееше Порточанов, който ще сезира Арбитражния съд към Българския олимпийски комитет, чиято легитимност обаче също е под въпрос според него.

"Нямаме никакви притеснения, Порточанов може да се оплаква на когото си иска - контрираха от ЦСКА. - Янчев е картотекиран от БФС и няма никакви основания да се страхуваме от контестацията на "Ловеч"."

Днес шефовете на ЦСКА ще подадат жалба в БФС срещу съдийството на Иван Добринов и всички корумпирани рефери в България. Вицепрезидентът на "червените" Емил Костадинов е категоричен, че чиновникът от международния отдел на централата не трябва да свири друг мач на отбора му.
440
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД