:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 316
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
"Сините" отхвърлиха предложение от "Трабзонспор" за Гонзо

"Истанбулспор" вади $ 1,2 млн. за Бисер Иванов

Ръководството на "Левски" обмисля офертата до края на седмицата
Турският първодивизионен "Истанбулспор" е готов да плати 1,2 млн. долара за дефанзивния халф на "Левски" Бисер Иванов, съобщиха от "Герена" вчера. Предложението "сините" са получили веднага след двубоя с турския "Бешикташ" от II предварителен кръг за Шампионската лига в сряда. Ръководството на "Левски" обаче все още не е влязло в преговори с колегите си от Турция, освен това от клуба вече обявиха, че няма да продават никой от титулярите си. Германският треньор на "Истанбулспор" Йорк Бергер и част от шефовете на клуба бяха в централната трибуна на ст. "Георги Аспарухов" по време на двубоя "Левски" - "Бешикташ" (1:1). Те останали очаровани от изявите на национала и предложили изключително висока сума за стандартите на клуба. Според източници от Турция става въпрос за над $ 1 млн., но от Герена конкретизираха, че предложената сума е $ 1,2 млн.

Самият футболист също потвърди за офертата. "От мен нищо не зависи на този етап и само ръководството има думата дали трансферът ще се осъществи. Предполагам, че до няколко дни всичко ще стане ясно - заяви Иванов. - Като всеки футболист и аз искам да се развивам. Дано скоро да заиграя в чужбина, независимо дали това ще стане сега или по-нататък. Определено офертата от "Истанбулспор" ме ласкае."

Правата на Бисер Иванов са у "Левски" и шефовете на клуба сами ще преговарят с колегите си от Истанбул. В "Истанбулспор" в момента играе друг национал - Ивайло Петков.

"Левски" вече отхвърли една оферта от турски клуб. "Трабзонспор" упорито разпитваше за цената на звездата Георги Иванов, но от "Герена" контрираха с думите, че е прекалено скъп.

Никой от шефовете не бе открит за коментар нито по трансферните слухове, нито за издигнатите плакати срещу някои от тях на мача срещу "Берое", спечелен с 2:0.
659
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД