:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 326
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

Двама победители бяха излъчени

на плувния маратон "Галата - Варна" (4 км) с участието на рекорден брой състезатели - 165. С най-добро време (52,46 мн.) финишираха Иван Ангелов (21 г.) от Враца и Георги Палазов (20) от Бургас. Рекордьор е Петър Стойчев с 48 мин. от 1997 г. При жените най-бърза бе Мая Симеонова с 1.05:33 ч. 16-годишната варненка взе и приза мис "Плувен маратон".



Българин е световен шампион

по шахмат за глухи в Закопане, Полша. Веселин Георгиев събра 8,5 точки от 11 партии. С 8 точки носител на сребърния медал е Михаел Махлин от САЩ. 24-годишният Георгиев има индивидуален международен коефициент Ело 2276 точки.



Майк Тайсън ще се боксира в Малайзия

на 20 януари 2001 г., съобщи агенция АП, позовавайки се на спонсора на мача. Съперникът на бившия шампион при най-тежките ще бъде определен през ноември. Тайсън ще получи 18 милиона щатски долара, уточнени в предварителния договор, за да се съгласи да се боксира в Куала Лумпур.



Анна Курникова пак пропусна

шанса да се добере до първа титла на сингъл при 76-ия си опит в професионалния женски тенис. Сексапилната рускиня загуби с 3:6, 6:7 (5:7) срещу Моника Селеш на полуфинал от "Акура Класик" ($535 000) в Калифорния. Преди това Анна бе елиминирала N2 в света Линдзи Дейвънпорт, а от турнира бе отстранена и N1 Мартина Хингис. Втората финалистка е Винъс Уилямс.



Италианецът Пиеро Лиати със "Субару Импреца"

спечели рали "Мадейра" в Португалия. Втори е датчанина Хенрик Лундгард с "Тойота", а с трето време завърши Бруно Тири (Бел) със "Ситроен".
533
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД