:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
СЦЕНА

Въргала в ролята на неудачник в "Сълза и смях"

Снимка: архив
Ако сте решили да отделите една от вечерите си и да посетите театрално представление, през тази седмица имате доста богат избор. За любителите на музикалните жанрове е ефектният, макар и вече доста стар спектакъл на Андрей Баташов и неговите момчета. "Ритъм" може да гледате утре в "Сълза и смях" от 19.00 ч. Ако пък сте само фен(ка) на Баташов, то по-добре изберете доста по-новия Sexxx. Играе се пак на същата сцена във вторник.

Обичате комедията? Няма проблем. Вариантите са наистина много. Само в "Сълза и смях" са два за седмица. В сряда там показват "Фенове" с участието на Христо Гърбов и Валентин Танев, а в петък Влади Въргала ще влезе в ролята на наудачник в "Моят дом/моята крепост".

В Сатиричния театър пък тъжен спектакъл няма. Довечера например може да гледате неостаряващите Стоянка Мутафова и Георги Калоянчев като космонавти. В сряда ще видите отново Стояна, но в комбинация с Никола Анастасов, Йорданка Стефанова и Атанас Атанасов в "Евроспорт". Режисираната от Иржи Менцел пиеса на Франсис Вебер "Вечеря за тъпаци" се играе в петък.

Голямата актриса Татяна Лолова пък може да видите в Театър 199. В сряда тя представя спектакъла Duende, написан специално за нея от Румяна Апостолова. Ако пък ви се гледа българска пиеса, идете в Малък градски театър "Зад канала". Във вторник там играят пиесата на Юрий Дачев по Оскар Уайлд "Портретът на Дориан Г. (Почтени убийства)".

Патриотичната тема пък е застъпена в афиша на Народния театър. Отново във вторник там ще бъде показан спектакълът на Александър Морфов "Хъшове". Той е доста нетрадиционен, така че ако не сте настроени да възприемете такъв прочит, по-добре се откажете. А ако искате да се върнете малко назад във времето и изобщо харесвате ретрото и немите филми, гледайте спектакъла на Камен Донев "Финале Гранде" в театър "Българска армия".
 
Ако искате патриотичен спектакъл, идете и вижте "Хъшове" в Народния театър.
742
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД