:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 54
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ДИРЕКТНО ПРЕДАВАНЕ

Милионер пуска живота си по Интернет

Американският бизнесмен Джош Харис ще живее с годеницата си и приятелите си пред камери, предаващи директно по Интернет. В продължението на четири месеца животът му ще може да бъде проследен в глобалната мрежа. Експериментът започна на 19 октомври.

39-годишният милионер, който е натрупал богатството си от софтуерни продукти, ще живее в специално пригоден за начинанието апартамент. Общо 32 уебкамери ще бъдат инсталирани навсякъде из жилището, включително в тоалетните, баните и спалните. В продължение на 4 месеца всичко, което се случва между Джош Харис, годеницата му и техните приятели, ще бъде предавано на адрес http://www.weliveinpublic.com. Начинанието на бизнесмена вече е глътнало 1 милион долара. Ще се опитаме да намерим отговори на няколко въпроса, обяснява Харис. По-добър ли е сексът пред погледите на нюйоркчани? Ще продължат ли приятелите ми, които участват в експеримента, да ме посещават? Трудно ли ще им бъде на гостите да използват WC, където има 4 камери? Ще можем ли след края на експеримента с годеницата ми Таня да се върнем към нормален живот?
778
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД