:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 222
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Смъртна присъда получи

военнослужещ от армията на САЩ заради убийство на двама офицери в американска база в Кувейт преди започването на войната в Ирак през 2003 г., съобщи Ройтерс. Военният трибунал във "Форт Браг" (Северна Каролина) призна за виновен сержант Хасан Акбар. Той беше обвинен, че на 22 март 2003 г. е хвърлил гранати срещу палатки в лагера "Пенсилвания" в Кувейт, при което загинаха двама офицери и бяха ранени 14 войници.



Противници на независим Тайван





са Китайската комунистическа партия (ККП) и най-голямата опозиционна тайванската партия Гоминдан, предаде вчера АФП. В комюнике, разпространено след срещата в Пекин между председателя на Гоминдана Лян Чан и китайския президент и генерален секретар на комунистическата партия Ху Цзинтао, се казва, че двете партии поддържат т. нар. декларация "Консенсус-92". Тя е подписана от китайски и тайвански представители преди 13 години, когато Гоминданът още беше на власт в Тайпе. В документа се признава съществуването на единен Китай.





Спецслужбите в Холандия наблюдават



контингент от 200 души, за които има данни, че поддържат връзка с терористични групи, предаде Ройтерс. Тайните служби обявиха, че са предприели мерки, за да се справят и с потенциалните заплахи от мюсюлмански младежи, привърженици на религиозния радикализъм. Предполага се, че около 1000 мюсюлмански младежи в Холандия са станали екстремисти под влиянието на интернет-страници или посредством контакти в чата.



Нов зам.-шеф на ЮНМИК назначи



в Косово генералният секретар на ООН Кофи Анан, предаде вчера АП. Тази функция пое германският дипломат Вернер Вент, който ще отговаря за изграждането на институциите в областта. Той замени на поста френския дипломат Паскал Флеши, чийто мандат изтече през април.
1
388
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
30 Април 2005 12:52
Хасан Акбар? Много странно име особено фамилията :> Стана "модерно" напоследък да се вика Акбар докато се стреля, пък дали е хасан, дали е алах- се тая
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД