:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кремъл продава за 600 000 долара

 
блиндираната лимузина на първия и последен президент на СССР - Михаил Горбачов, наследена от първия руски държавен глава - Борис Елцин, съобщиха медиите в Москва. Автомобилът ЗИЛ-41052 развива скорост до 190 км/ч., тежи 5,5 тона и гарантира защита от огнестрелно оръжие и взрив. В бившия СССР са произведени 22 бронирани лимузини от този клас.



Генералният секретар на ООН оправда



бившия началник на своята канцелария Икбал Риза. Той е унищожил документи по програмата "Петрол срещу храни", предаде Ройтерс. Комисията за разследване на обвиненията в корупция по програмата на ООН "Петрол срещу храни" обяви през март, че Риза е унищожил поне 2 документа, които нямат дубликати. Анан прегледал заключенията на комисията, ръководена от Пол Волкър, и решил да не бъдат предприемани дисциплинарни мерки срещу 70-годишния пакистанец. Икбал Риза от 10 години е сред най-доверените сътрудници на Кофи Анан.



Оцеля при опит за атентат



кандидатът за президент и депутат от парламента на Киргизстан Баяман Еркинбаев, предаде АФП. В центъра на столицата Бишкек неизвестни лица открили огън от движеща се кола и ранили Еркинбаев. Той е преуспяващ бизнесмен, който ще се кандидатира за президент на предсрочните изборите през юли. Наблюдателите смятат обаче, че Баяман Еркинбаев няма големи шансове за успех.
481
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД