:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 460
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТЕРАРИУМ

Анаконди на кило

снимка: съни филмс
По-точно би било да се каже "на тон", тъй като гигантските змии достигат до 100 килограма парчето, а в "Анаконди: кървавата орхидея" те изпълзяват с купища. Продължението на филма с Дженифър Лопес и Джон Войт от 1997 г. обаче няма намерение да е зоологически достоверен; за това си има "Дискавъри" и "Анимъл планет".

Вместо това режисьорът Дуайт Литъл ("Хелоуин 4", "Белязан да умре") си е казал: дайте да набутаме възможно най-много влечуги на квадратен сантиметър филмова лента, пък да става каквото ще.

Ето защо актьорите в продължението на "Анаконда" са световнонеизвестни, сценарият е съшит с бели конци и дори змиите са компютърно генерирани, а не истински.

Прочее това е типично B-movie (второкласен жанров филм с нисък бюджет, обикновено сниман директно на видеолента) и премиерата му по кината миналата година беше по-скоро изненада. Но сега нещата си идват на мястото, т.е. във видеотеките, и някому всичко това може да се стори дори забавно.
425
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД