:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 391
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефът на "Ботев" се заяде с "Локо" (Пд) преди дербито

Ден преди дербито на Пловдив "Ботев" - "Локомотив" домакините подновиха психологическата война срещу съперника.

Президентът на "жълто-черните" Димитър Христолов се заяде с изп. директор на "Локо" Емил Наков, който е родом от Кюстендил. Наков бе казал, че евромачът за "Ботев" е именно срещу "Локо". "Простено му е да не знае историята на клуба ни. Когато "Ботев" биеше "Барселона" и "Байерн", той явно е берял череши в Кюстендил", каза Христолов. Той допълни, че футболистите му ще получат сериозни премии при успех днес.

Разбра се още, че пристигналият в "Ботев" италиански треньор Роберто Кота подготвя тима за дербито по своя методика. Спецът бил дал и специална хранителна програма на вратаря Лилчо Арсов, който е над 100 кг.

Напрежението преди мача се покачи и от факта, че "жълто-черни" запалянковци украсиха клубния стадион с надписи по адрес на съперника. Част от тях бяха за предстояща саморазправа с фенове на "Локо", а други - гавра с паметта на убития президент на противниците Георги Илиев. След намесата на полицията надписите бяха заличени.

От "Ботев" разкриха също, че Николай Домакинов и Даниел Божков ще бъдат гледани от чужди мениджъри. Президентът Христолов не потвърди информацията, но каза, че 4-ма ще бъдат продадени още през зимната пауза.

В "Локо" пък вчера разучаваха съперника. Треньорът Аян Садъков и помощниците му сутринта гледаха записани мачове на "Ботев". Следобед пуснаха касетките и на футболистите.
602
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД