:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 130
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

събота

ДРАМА

Влюбени

Симон е издирван от полицията заради афера с DVD-та. Той се отправя към морето заедно с Ноеми. Комисарят е по петите им и открива знаците на тяхната любов. На финала Симон е арестуван. Ще му помогне ли Ноеми да излезе от тази ситуация?

Режисьор е Стив Сюиса. В ролите са Никола Казале, Дженифър Декер, Брюно Волкович, Адриен Жоливе и др. Франция, 2003 г.

КАНАЛ 1, 18.30

КОМЕДИЯ

Аз съм влюбен в Луси

Луси е интелигентна, чувствителна и малко невротична млада журналистка, чийто личен живот е пълна каша. Тя търси мъжа на мечтите си, но дали той ще е подходящият за нея?

Режисьор е Джон Шърман. Участват Моника Портър, Дейвид Бориназ, Гоел Гарсия Бърнал, Джон Ханна и др. САЩ, 2002 г.

КАНАЛ 1, 20.30

ДРАМА

Месец любов

Нелсън Мос се нуждае от помощ, но все още не осъзнава това. Той работи в рекламна агенция и е твърде изолиран и вглъбен в себе си... докато не среща Сара Дийвър. Тя успява напълно да го преобрази. От целенасочен и амбициозен Нелсън се превръща в нов човек - готов за подвизи и радващ се на живота, също както и приятелката му. Сара го кани в живота си, но само за месец...

Режисьор е Пат О''Конър. Участват Киану Рийвс, Шарлийз Терон, Джейсън Айзакс и др. САЩ, 2001 г.

Би Ти Ви, 22.30

ЕКШЪН

Федерална закрила

Безстрашен, секси и опасен - всички познават Франк Карбоне. Мафията го иска мъртъв, федералните искат да е под техен контрол, а всички жени в квартала са влюбени в него. Бил е гангстер през целия си живот, докато мафията не го изхвърля от играта. Така той се съгласява да "смени" отбора и влиза в програмата за защита на свидетели. Но новата външност и фалшива самоличност не могат да скрият факта, че този мъж е наистина специален...

Режисьор е Антъни Хикокс. Участват Арманд Асанте, Анджела Фийдърстоун, Дайна Майер и др. САЩ, 2002 г.

ВВТ, 20.00

КОМЕДИЯ

Рок завинаги

Голди Хоун играе Сюзет - повърхностна барманка на средна възраст, чийто порив към славата е стигнал само до славната й кариера като "групи" през 60-те години. След като я уволняват, тя поема на път, за да открие бившата си партньорка Лавиния, която вече е улегнала майка от предградията с две буйни дъщери. Сюзет явно съжалява, че така и не е създала семейство, а на Лавиния пък й е мъчно, че е предала своята независимост и е загубила страстта си към живота.

Режисьор е Боб Долман. Участват Голди Хоун, Сюзан Сарандън, Джефри Ръш, Ерика Кристенсен и др. САЩ, 2002 г.

HBO, 21.25

ДРАМА

Престъплението на отец Амаро

Това е историята на млад свещеник с бляскаво бъдеще в църквата. Отец Амаро е изпратен от епископа Ернесто в малко провинциално градче под надзора на възрастния отец Бенито. Епископът подозира, че Бенито, за да събере пари за болница, пере парите на местните наркобарони. Когато Амаро пристига в града, се среща с красивата и млада Амелия и започва връзка с нея. Това не е филм за религията, а за обикновения човек, поставен пред тежък избор.

Режисьор е Карлос Карера. Участват Гоел Гарсия Бърнал, Гомез Круз, Ана Клаудия Таланкон, Санчо Гарсия и др. Мексико, 2002 г.

HBO, 23.00
711
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД