:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Накратко

Русия и Иран съвместно ще обогатяват уран

и водят преговори по въпроса, съобщи Ройтерс. Според анонимен представител на Агенцията по атомна енергия в Москва планът предвижда двете страни да обогатяват съвместно уран и да го продават по света. Техеран ще отговаря за първоначалната фаза на производство на уранов хексафлуорид в ядрения си център в Исфахан. После той щял да бъде транспортиран до Русия за обогатяване. Според европейски дипломат планът съответства на предложението на шефа на МААЕ Мохамед ел Барадеи иранските обекти за производство на ядрени гориво да бъдат управлявани като многонационални смесени предприятия.



Лекарство срещу вируса на птичия грип



създаде канадската фармацевтична компания "Репликор", съобщи АФП. Според шефа й Мишел Базине то е ефикасно срещу няколко вида грип, включително срещу смъртоносния за хората щам H5N. Досега този щам е причинил смъртта на около 60 души в Азия.
47
678
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
47
 Видими 
03 Ноември 2005 22:19
Според анонимен представител на Агенцията по атомна енергия в Москва планът предвижда двете страни да обогатяват съвместно уран и да го продават по света.


Ще се продават ядрени ракети тип "направи си сам".. със схема за зглобяване
03 Ноември 2005 22:31
Докато Канада произвежда ваксина срещу птичия грип, руснаците правят ракети и обогатяват уран с терористични държави като Иран. Колкото и да се напъвам не мога да се сетя за нищо, което руснаците да са създали досега, което да е в полза на човечеството. Единственото нещо което са създали са ракети и оръжия за масово унищожение.
03 Ноември 2005 22:48
Е па то един зевзек като се напъне освен да изсере едно големо лайно във форума, друго какво може да направи.
03 Ноември 2005 23:00
зевзек, остави го социалния строй и икономиката, кажи поне малко за изкуството, музиката и литературата на руснаците бе. или и те не струват? балетите, романите, дворците - и това ли са ексцеси на пияни мужици? а това че държавата разгромена през 1917 само 24 години по-късно с цената на брутална индустриализация и разцепване на икономиката на цивилна и военна успява да спре армиите на райха и да опази европа такава каквото я познаваме - и това ли е нищо? държавата, която ограби собственото си население за да нахрани и обучи продажници като българите, поляците, румънците и вся друга пасмина дето си отживя царски по времето на соца? нищо хубаво ли нямаш да кажеш за нея? кажи бе, не се срамувай. не е нужно да ги харесваш или обичаш, но като отричаш достойнствата на един от стълбовете на евразийската култура и политика сам се правиш за смях



Редактирано от - Pavlik Morozov на 03/11/2005 г/ 23:03:27

03 Ноември 2005 23:03
Зевзека , въпреки обвиненията срещу Садам и КИМ ,
за сега САЩ си остават единственната страна в света, която е използвала атомно оръжие и то срещу Мирно население, а не на фронта.

САЩ посяха обогатен уран и по Балканския полуостров.
Дано не ни накарат да го плащаме.

Русия, заразлика от САЩ, си създаде ракети, за да се спаси от съдбата на Белград и Багдад.

То и Тито беше голям Зевзек, също като тебе. Тежкарееше на ляво и на дясно, беше голям приятел на Чърчил и Труман.
Какви големи ЗЕВЗЕЦИ бяха Юговците, преди САЩ да ги нагъне .

Ама нейсе. Дано с още някои Зевзеци не се постори историята с ЮгоЗевзеците .

PS - Шеварнадзе и Каримов също бяха като Зевзека го0О0леми приятели на Вашингтон .
03 Ноември 2005 23:07
между другото, леко в страни от темата, но във връзка със споменаването на ядрени оръжия, искам да подчертая че единствената държава бомбардирала ядрен реактор е любимия на много бушофили фанатичен израел, който не се поколебава дори на тази стъпка срещу ирак в една от войните им. това са хора които биха загасили лампите на тоя свят преди да позволят да им се изтръгне от ръцете нещо от заграбеното. и те да ни клатят назидателно пръст, да реват като мъченици и ни учат на морал - това е вече прекомерна наглост

03 Ноември 2005 23:35
За интелегенцята дето риве за Хирошим -1 Америка щеше да даде 80000-100000 убити за да победи япанките ако не ги беше светнала, и 2-при воина срещу агресор няма понятие мирно население и 3- накараха муjиците така да се издухат с вуораjение, че не само спасиха света от износа на комунизум ами и накрая свалиха гащите и си играят само на големи с Иран и Индя ама маи само за $$$ а не за"родину-сталину"
03 Ноември 2005 23:41
Морозков,

"....държавата, която ограби собственото си население за да нахрани и обучи продажници като българите, поляците, румънците и вся друга пасмина дето си отживя царски по времето на соца...."


За тия ти приказки
03 Ноември 2005 23:52
зевзек, колкото и да се пениш виж само политиката ни, виж ни трудовия капитал и ще видиш че истината може и да боли, може и да не ти харесва, но това не я променя
освен това някак не върви чуждопоклонник да ми се засяга на тема национална гордост, нъл' тъй?

Редактирано от - Pavlik Morozov на 04/11/2005 г/ 00:05:35

03 Ноември 2005 23:54
най-големия грях на комунизма е че разглези тукашния народ и го възгордя. и тая каша сега има да я духаме докато си слезем на нивото което ни отива - маргинална регионална послушковска държавичка. щото янките си правят сметките по-тънко от руснаците и гледат как хем да им услужиш, хем да покриеш сметката, а не търчат да наливат с камиона пари само и само мир да има


Редактирано от - Pavlik Morozov на 04/11/2005 г/

03 Ноември 2005 23:58
boston, тия лафове отдавна не ги бях чувал. мислех че вече никой не прелиства прашасалата пропаганда от студената война, но ти ми доказа че архивите са живи. когато безскрупулността лицемерно се облече в удобни извинения нормалния човек го прозира и се отвращава, но фена се опиянява и се кефи - той е прав, той е справедлив, той е непогрешим, той е инструмент божи на земята. целите оправдават средствата, морала излита през прозореца и всичко върви - истински див запад. мдам.


Редактирано от - Pavlik Morozov на 04/11/2005 г/ 00:03:55

04 Ноември 2005 00:22
А на Израел кой му доставя обогатен уран?! Или си го произвежда сам?!
По-добре е за "демократите" и за евреите Иран да НЕ си произвежда сам обогатения уран, отколкото да си го произвежа сам! КАЗАХ!
04 Ноември 2005 00:50
Абе Павлик излез от нафталина хората живеели царрски по соц времената Висене по опашки и мизерия това ли наричаш царски. Маи не си минавал да видиш как живеят хората в загниващият капитализам ами черпиш информация единственно от партиините събрания!

Зевзек
04 Ноември 2005 01:14
К9 , прав си донякъде.
Само би ли ми казал - да вземем няколко държави от няколко континента -- не мно0О0ого го0О0олеми и не мно0О0ого малки

България, Боливия, Белгия, Бангладеш, Боствана, Бенин, Белиз ( Карибския басеин ) , Бутан ( има и такава държава в Хималаите ).

За да съм наясно - битли ми светнал ,
Кои от тия страни са Капиталистически блаженстващи и кои Комунистически

Доколкото ми е известно, на Комунистите все капиталистическите отживелици им пречеха да построят прогресивното общество.
Сега , доколкото знам от Зевзека, Гаспарини, ФЛ и други изтъкнати демократи все СССР, КГБ, държавнга сигурност, Путин, Русия и кривия космос им пречат, да построят сладкия като мушмула загниващия капитализЪм .

04 Ноември 2005 01:19
Бостоне, бостонглоб, бостонглобит, отде се взе!
В последната Обща доктрина на обединените генщабове на всички видове американски въоръжени сили за съвместни ядрени операции, прясна от 15 март тази година, е речено, че отделни регионални командващи по глобуса могат да поискат от президента разрешение да употребят ядрено оръжие:

"За да демонстрират твърдото намерение и способността на Съединените щати да разубедят противник от употреба на оръжие за масово унищожение..."

Щракаш ли какво казва това? Не, разбира се, иначе нямаше да ни разсмиваш.
Това означава, че Щатите са готови да използват бомбата не защото има заплаха за оцеляването на страната и живота на населението, а просто, за да покажат, че могат. Ако все още не светва лампичката, свери си историята.
Ами, накратко, край на още едно рационално правило (държало страха, баланса и мира по време на студената война) - за неупотреба на ядрено оръжие срещу неядрени сили. Тоест, връщаме се 60 години назад. Когато също (забрави тия глупотевици за спестените жертви) гръмват Първата и Втората бомби единствено с демонстративна цел.
04 Ноември 2005 01:21
К9,
НЕ е необходимо човек да ходи да види как живеят при Капитализма!
На света има , поне, 200 КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ държави/между тях са и Хаити, и Бангладеш, и Гватемала, Бряг на Слоновата кост и т.н/, но ЕДВА в по-малко и от една трета от всички тях си струва да се живее за постоянно!!! Значи, НЕ е въпрос на Капитализъм, а на нещо друго- може би, на бивш Колониализъм, или на самолетоносачизъм, или на протоГлобализъм , и т.н. изми?!? ПО ИЗБОР!!!

Редактирано от - paragraph39 на 04/11/2005 г/ 01:21:55

04 Ноември 2005 02:08
Зевзек не знам кой какво е направил, ма внимаваи докато се напъваш да не направиш некоя бела))
04 Ноември 2005 02:31
"при воина срещу агресор няма понятие мирно население"
И ако е така, с какво по-точно Осама е по-лош от който и да е американски президент?!
04 Ноември 2005 03:36
Колко трябва да е изпаднала държавата Русия, за да се реши на такъв перверзен joint venture. Точно с Иран. И точно уран. Изглежда разведчикът, дето се води и президент, мисли че много тарикатски си вдига цената и че някой ще се пазари с него. Стратегията явно не е силна страна на ченгето. След време, като гризнат дървото, руснаците ще има да квичат за мирния ислямски атом и останалите лоши инвестиции. От друга страна пък, щом мужиците искат да закопат милиарди в иранската пустиня, що да не го направят. Имат бол пари(кранче-Дошко-валюта), а и знаят как става.


Любопитно е, че руснаците не увират даже и по метода на пробите и грешките. Докато не повторят пет-шест пъти една и съща грешка, таваришчите не закопчават причинно-следствената връзка. Национална специфика, какво да ги правиш.
04 Ноември 2005 05:39
Е наистина не им трябва на руснаците да съдействат на Иран за атома. това си е провокация......
04 Ноември 2005 09:04
Зевзек, да ти ограмотя малко.В течение на последните столетия Русия и после СССР, са били сред най-активните творци на световната история.В резултат на което е била създадена уникалната цивилизация в световен мащаб, носеща имперски дух, който се отразил в нейната култура, науката и структурата на човешките ценности .Русия продължава да една от най-образованите държави на света, дала на света нобелеви лауреати (последният е Ж.Алферов – информационните технологии) и великите открития, многомилионната руска диаспора е съставна част от световната елита на науката, икономиката и култура – възникнал огромен архипелаг на руската култура, разпръсната по целия свят. Русия е храм на една от водещите и съвременните култури на света, интелектуалното влияние на русите в бизнеса, технологиите и науката на икономическите развити държави продължава да е много голямо. Влиянието и приноса на руската литература в св.цивилизацията няма аналози. Глобален кризис на цивилизацията на потреблението (само едно половите бракове да вземем с право на възпитание на децата) откроява Русия като религиозен и духовен център. Зевзек, да вземем да се откажем от таблицата на Менделеев ли? Ти да отричаш това, което е записано в анали на световната история ? Кои си ти? Само неук, а това е срамно, или озлобен човек , а това е жалко, може да плямпа подобни несвързани неща.
04 Ноември 2005 09:15
Освен атомните бомби на принципа на отделяне на топлинна енергия има и други, дето все се забравят - неутронните. Без гъба, без радиактивно замърсяване, тихи и поразяващи само живите същества. Идеалното тактическо ядрено оръжие! И съвсем закономерно е да се използва от който го има. Припомнете си превземането на летището на Багдат без нито един изстрел за една нощ. И се съмнявам, че е използвано само там...
04 Ноември 2005 10:04
В този вестник не знаят ли, че става нещо във Франция?
Защо се правят на глухи?
04 Ноември 2005 10:10
“По повод да нахрани и да обучи….”, където на Зевзека не му харесало, че е било истината, искам да приведа съвсем конкретни факти. Повтарям ги за тези, които не ги е чел. В интервю “Горбачов нагло излъга” на съветника на Т.Живков Костадин Чакъров (“Монитор” от 14 май 2002 г) има много интересни неща, за които всички задружно и спешно забравили, и които говорят за потребителското отношение към Русия на българите за сметка на обикновен руснак и за истинното отношение на комунистите към Русия. Само да се види как се изразява: …”Брутално спря (Горбачов) ежегодните субсидии за селскостопанската ни продукция в размер на 600 млн.долара договорени тайно между Т.Живков и Брежнев. …Брутално ни бяха спрени доставките на суровини, материали и съоръжения”.За да компенсираме загубите, трябваше да купуваме от Запад.Така всяка година изнасяхме за около 2 млрд.долара, а внасяме суровини и материали и компоненти за 3 млрд.долара.За 4 години качихме външния дълг с 4 млрд.Такава е простата истина и човекът, който ни ограби, се казва Горбачов”. Оказва се, то не беше грабеж на руския народ, а на българския ! И още малко преди това: “…. Стотици милиони долари ежегодна безвъзмездна помощ”.Важно да се подчертае - всичко е безвъздмезно. Някои ще каже по традиция, че Русия имала интерес. Но и плащала за лоялност! Значи, е имало честна игра на интереси. А колко плащат американци за слугинаж на БГ?
04 Ноември 2005 10:57
А някой изобщо наясно ли е, че "оръжейния" и "реакторния" уран са "малко" различни? Реакториния не става за бойни глави.
Както и това "съединявате 2 парчета уран в маса над критична и ..."- ще ви се.

paragraph39 - за кой уран на Израел - Германия с помоща на САЩ

Boston - Япония се е готвила да капитулира и без ядрена бомбардировка - СССР я е разбил по земя, САЩ са я разбили по море.
04 Ноември 2005 11:29
*****

Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 04/11/2005 г/ 13:10:43

04 Ноември 2005 12:35
k9, много съм малък да помня соца. виж, в капитализма и съм живял и съм работил и то съвсем доскоро. и не ми липсва чак толкова. т.е. оценявам хубавите му страни, но не съм като някой от соц-цървулите на форума дето никога не са го виждали, ама още от време оно си знаят че той е рая на земята и за него или хубаво или нищо, а за соца (нищо че са типични негови продукти) - само лошо.

04 Ноември 2005 12:43
Локи, само недей вкарва реална наука в политиката, че доникъде няма да я накараш. Бушлето като правеше подгрявката за инвазията каза че Саддам бил купил алумниниеви тръби, което било безспорно доказателство че ще прави атомна бомба или някаква такава тъпотия и хората му се вързаха, ти тука няк'ви тънки разлики между видовете уран мислиш че ще разубедят железобетонните мислители. на тях като им креснеш "осама иде" или "комунизма настъпва" и съвсем губят ума и дума и се сриват в краката ти молейки да вземеш всичко само да им спасиш живота, ти мислиш че такива детайли ще им повлияят

04 Ноември 2005 12:50
Pavlik Morozov е.. може някой да реши да попрочете нещо в повече - 1-2-ма от 10 пак е нещо.
А явно аз ще си правя ядрено оръжие... колко алуминиеви тръби трябват според Буш за него? Имам 3 парчета по метър и половина в къщи)
04 Ноември 2005 12:58
локи, ти си белязан човек! сигурно вече хакерите на цру сканират нета за твои лични данни и снимки за да пратят интерпол по дирите ти. очаквам утре статии в пресата "българин е главния съветник на осама по въпросите на ядрения тероризъм" и "атомен холокост с привкус на прокат от цветни метали чука на вратата на европа"

04 Ноември 2005 16:13
Тинейджерчета у форума отново ме разсмяха, единия не живял в соца, ама компетентно се изказва, колко било лошо, другия пък живял само в капа, ама не го харесвал, само не се разбира с какво го сравнява, третия пък си измисля некви 80- 100 х. американци спечелили, като пуснали бомбите. Чоджум, американската военна историография ги изчисли на 1 милион и половина, а че са загинали 160 хиляди и кусур невинни японци това е статистика... Така е, когато четеш статии за промити мозъци и имаш мисловно немощни баща и майка потребители..., но повредени от лошия соц... Ха Ха...
04 Ноември 2005 16:13
Димитрова,
Като чета вашите постингинте имам чувството че чета Работническо дело. Строина многословно-хвалебствена за Русия реч и нищо конкретно. Уважаема госпожо, Менделеев е роден преаз 1834!!! Каквото Русия е създала за човечеството го е създала преди 1917 година. Интелигенцията на Русия е била предимо от руски евреи. След 1917 много от тях са били избити в лоагерите на Сталин, други са избягали на Запад. В Русия е останала само дивата пияна мужищина. И до ден днешен е така. От 1917 насам Съветска Русия не е създала абслолютно нищо което да бъде в полза на човечеството - ваксина, лекарство, компютър, автомобил, софтуер. Нищо! Цялото им производство е свързано с войната. Единственото което чуваме за Русия е че произвежда най-големите ракети, с най-голям обсег, с най-голяма мощ, най-невидимите, най-недосегаемите и т.н. С една дума Русия произвежда оръжие за масово унищожение и много се гордее с това. Това е единствената й гордост. И сега се добавя още нещо към печалната й слава - обогатяване на уран с развъдника на терористи Иран.
04 Ноември 2005 16:34
Ей точно донякъде с помощта на което канадските учени (виж статията) са създали ваксината за птичия грип а именно електронния микроскоп е изобретен от Зворикин-съветски учен, глупав Зевзек!
04 Ноември 2005 16:52
За ваксината. Който си има спомени по биология, знае, че вирусите имат нашика да муутират малко, но за сметка на това постоянно. Т.е. ваксината се създава за точно определен щам, за други просто на действа.
В общи линии тази паника е много добра за фармацефтичната продукция, както миналата година масовата психоза беше заради "нетипичната пневмония", която щяла да избие десетки милиони. Има някаква налогия...
04 Ноември 2005 17:45
я, milcho го засърбял мазола дето му е останал от носене на отрядното знаме и се почеса в клавиатурата. ако не го беше мързяло да чете преди да пише можеше да каже и нещо смислено

04 Ноември 2005 17:50
зевзек, русия произвежда оръжие за масово поразяване, което не използва. в това време сащ не само че използват техните си, а и ги продават на хора като саддам, които да го използват от тяхно име, а и непрекъснато използват в големи количества конвенционалните си оръжия да създават хаос, глад, мизерия, епидемии и междуособици, които конници на апокалипсиса си остават най-ефективните ОМП-та - направо от арсенала на всевишния

04 Ноември 2005 18:02
Paragrafe i Dushko, като казах капиталистически страни правех сравнение м-у стандарта на страните от СИВ и Нато. Боливия, Ботсвана, Гватемала и др. не са типичен пример за развити капиталистически страни поради факта че са имали диктаторски режими преди това които са свалени в повечето случаи с кървави преврати. След което са почнали да развиват капитализъм от типа на този които развиваме ние.
04 Ноември 2005 18:17
K9, я да видим, как са се развивал истинските капиталистически страни. Всяка си е имала големи колонии, от които реално е грабено всичко за удовлетворяване на нуждите на "главната". Сега тези колонии са от "неистинския" капитализъм. Друга истинска е САЩ - при тях е интересен дългът, както външния държавен, външен частен, така и вътрешните, включая и скритите.
Ако в България имаше такъв дълг на глава от населението, както в САЩ (при условие, че е вложен в производство и се използва за населението, а не за грабене, както става последните 15-16 години), то България щеше да е на първите места в Европа по стандат.
А СССР е карал тъпо- пробвал се да накара другите да го харесват, а не както САЩ - да държи в подчинени. Наливани са пари за "дружбата"...
Нито пък СССР е правил далаверки на войни - примерно продажба на оръжие на Ирак и Иран по време на войната между тях, или суровини на СССР и Германия едновремено по време на втората световна.
Друго - "СИВ и НАТО" - неправилно сравнение- икономическа организация и военна такава. Или го карай "Варшавски договор-НАТО" или "СИВ-ЕС".

Редактирано от - Локи на 04/11/2005 г/ 18:33:25

04 Ноември 2005 19:21
Доктор Мюлер,

Ein, zvei, drei.......

The introduction of the electron microscope in the 1930's filled the bill. Co-invented by Germans, Max Knott and Ernst Ruska in 1931, Ernst Ruska was awarded half of the Nobel Prize for Physics in 1986 for his invention. (The other half of the Nobel Prize was divided between Heinrich Rohrer and Gerd Binnig for the STM.)


04 Ноември 2005 19:36
Зевзек, не стига че си озлобен неоснователно срещу Русия , а и си неук. Няма място да се разгърна , но поне само за постиженията по физиката след 17 година ще ти светна. И то накратко.През този период СССР на равно се състезава с САШ. Чуй неук: П.Капица 1975 г. – Нобелева награда (плазма, термоядрен реактор), Л.Келдъщ 1975 г. премия Евр.физич.общества (полупроводници).Пет сътрудника на ФИАН станали Нобелеви лауреати (термоядрен синтез, физиката на плазмата), . в това число в 2000 г Абрикосов и Гинсбург. 2003 г. г.Ж.Алферов – Нобелев лауреат (информационни технологии).А чувал ли си за гр.Дубна – световно известен център, където работил акад.В.Джеленов, впрочем, получил орден на Кирил и Методи 1 степен и участвал в съоръжението на синхроциклотрона?Не ти съветвам да плямпаш и да злобстваш за това, което не чаткаш!Малък си и си жалък.
04 Ноември 2005 19:45
Сите евреи, няма ни един руснак.....
Забрави Ландау и Лифшиц, Димитрова.
04 Ноември 2005 19:51
Зевзек, щом като постваш английски текстове да ти пустна десетина сайта за ограмотяване, защото русофобията ти е бетонна, почти като на Бжежински. Ако ти си наистина толкова мъдър трябва да приемем, че останалият свят са абсолютни глупаци, защото омразата към Щатите, по конкретно към тяхната политика е добила нечувани мащаби. Ако все пак имаш интелект да видиш и другата страна на медала, гледай как вървят събитията в Аржентина, където в момента тече мощна манифестация срещу Буш и неговата политика. Прегледай речта на Шавец в Нова Зора и кажи какво не одобряваш в неговата реч. Иначе ние сме дребни хорица и най ни е лесно да се оплюваме, което го потвърждава безспорно. Бъди здрав, ние българите не сме били никога солидарни, затова ни мачкат най- лесно, и ни презират.

04 Ноември 2005 21:44
K9, я да видим, как са се развивал истинските капиталистически страни. Всяка си е имала големи колонии, от които реално е грабено всичко за удовлетворяване на нуждите на "главната".

Локи я ми кажи че нещо не се сещам от кого са грабили Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Ирландия, Гърция в списъка могат да бъдат прибавени и Италия, Япония и ФРГ които са тотално разорени след края на 2та Световна.
04 Ноември 2005 22:02
Зевзек, ако така настояваш , ще ти изброя останалите Нобелеви лауреати, но не всички, фамилии (само руски): Иван Бунин (литература) 1933 г., Николай Семенов 1956 г. (химия), Павел Черенков 1958 г. (физика), Александър Прохоров 1964 г. (физика), Михаил Шолохов 1965 г.(литература), Алексадър Солженицын 1970 г.(литература), Андрей Сахаров (премия на мира), Леонид Канторович 1975 г.(икономика) и др. Подчертавам – съветски и руски и след 17 година. Приносът на руските учени в световната цивилизация е огромен независимо от времената и конюктурата. Русия е велика държава, най-вече с великия си народ и така ще бъде на пук на слагачите.
04 Ноември 2005 22:23
Зевзек, ти не броиш руските евреи за руснаци. Ами къде са учили те ? В някакви израелски или еврейски училища ? Да не са правили откртитята си в някакви еврейски лаборатории ?

Ами емигрантите които работят в САЩ, броиш ли ги за американци
Ако за американци се броят само родените в САЩ, то те нямат почти никакъв принос в световната наука.

К9 , САЩ помогнаха на ЕВРОПА - "" Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Ирландия, Гърцияи Италия, Япония и ФРГ "" , за да имат съюзници срещу Съветска Русия

САЩ бяха натрупали фантастични богатства след войната и можаха да купят Европа.
( Всеки германец или дори турски гастарбайтер може да купи за няколко десетки евро блондинка п****** или ук****** за една вечер. )

САЩ имат изключителния късмет, да бъдат създадени от европейски емигранти на една голяма и много плодородна земя. Местните хора бяха избити, земите и богатствата им завладяни. Докато европейските държави воюваха за земи, САЩ се развиваха свободно и печелеха от тия войни фантастични пари. Този изключителен късмет на САЩ се дължи на геополитическото и положение ( слаби съседи), на климата и природните богатства ( плодородна почва, злато, нефт ) и разбира се на правилна политика.

Сега САЩ продължават да са обект на преселване от ЛАТИНОСИ, китайци и мюсулмани.
След едно - 2 поколения изкуственно създадената САЩ ще станат Латиноамериканска държава със силно африканско, китайско и европеидно малцинство .

Китай, Индия са държави съществували от ХИЛЯДОЛЕТИЯ ще съществуват още ХИЛЯДОЛЕТИЯ и на тяхната територия ще живеят след 100 поколения пак Индийци и Китайци .

Сигурно така ще бъде и с Иран, Турция възможно и с Русия.

Първите 2 държави имат грамаден Демографски ръст, Русия има такъв климат, че никакъв ариец, американец или китаец не би могъл да живее там.
За латиноси, индийци или негри няма какво да говоря.


04 Ноември 2005 22:28
Зевзек, IQ на животинчето Буш е 90 - най-низък дори от среден човек, а ти му се прекланяш. Уважавай себе си поне малко.Може ли този човек да приема отговорни решения? Майката ти не ти ли е научила , че богатството и силата не означава висок дух, морал, благородство и милосърдие, без които светът загива, а империите се разлагат.
04 Ноември 2005 22:51
Срещите в този форум са чисто интелектуални, почти като на прием с маски. Жалкото е че няма форма за абстрактно определяне на познанията, защото коментариите стават като за произведение на модерната живопис. Всеки може да си философства, даже и без елементарна култура. Може би за да се оправдае тезата на Еразъм от книгата му "Възхвала на Глупостта"

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД