:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

МУЗИКАЛНИ НОВИНИ

Снимка: Анимато мюзик
Кайли Миноуг по време на турнето - в тоалет, вдъхновен от "Мулен Руж".
Легендата Пол Анка празнува 50 години

творческа и сценична дейност с нов албум. "Rock Swings" вече стана златен във Великобритания, където канадският ветеран пристигна миналата седмица за рекламна кампания. Обиколката му продължава към Франция, Холандия, Дания, Швейцария. Концепцията на проекта "Rock Swings" е доста авангардна: някои от най-големите рокхитове от 80-те и 90-те години със суинг аранжименти, които им дават изцяло ново звучене. Сред тях са "Jump" на "Ван Хейлън", "Smells like Teen Spirit" на "Нирвана", "Wonderwall" на "Оейзис", "It's My Life" на "Бон Джоуви". Пол Анка започва своята кариера чрез певчески конкурси за аматьори в различни клубове, за да се превърне в един от най-обичаните певци на своето поколение, с внушителните 124 албума зад гърба си. Сред хитовете му са "'Diana", "Lonely Boy" и "You're Having My Baby".



"Ролинг Стоунс" обявиха датите за европейското си турне,

което започва на 27 май 2006 г. на олимпийския стадион в Барселона. Динозаврите ще обикалят над 20 страни на Стария континент, сред които са съседните Сърбия (Белград, 2 юли) и Гърция (Атина, 29 юни), но не и България. Групата ще свири само на най-големите стадиони и арени в Европа. Билетите за по-голямата част от концертите са в продажба от днес. Средната цена е около 75 евро. Билетите за допълнителните дати от "A Bigger Bang Tour" в Русия, Гърция, Хърватия, Сърбия и Черна гора, Португалия, Дания, Швейцария и Ирландия.



Кайли пусна DVD с концертни изпълнения

от последното си недовършено турне "Showgirl". Записът е направен тази пролет. За Кайли Миноуг това беше най-успешното турне на английска земя в продължение на години. Всичките 23 дати бяха разпродадени и счупиха рекордите по приходи. Турнето струваше 5 милиона паунда. За първи път феновете от цял свят ще имат изключителната възможност да се насладят на повече от 2 часа шоу, което бе заснето в началото на май тази година в "Ърлс Корт". DVD-то съдържа непоказвани досега документални кадри, интервюта с певицата зад сцената и дори в личната й съблекалня.Турнето на 37-годишната австралийка бе прекъснато през май заради открития й рак на гърдата, от който в момента се възстановява.
1376
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД