:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 192
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

20 000 лв.

е загубата на ПФЛ от финала за купата на България между "Левски" и ЦСКА, обяви пред радио "Спорт" Валентин Михов. Той добави, че мачът за Суперкупата между двата отбора няма да е в Бургас.



Билетите

за световната квалификация България - Хърватия на 4 юни ще бъдат пуснати от днес на касите на ст. "Васил Левски". Цената за сектор "А" е 10 лв., за "В" - 8 лв., а за "Б" и "Г" - по 4 лв. Всеки човек може да купи максимум 10 бройки.



4 срещи

от последния кръг в "А" група бяха извадени от тиража на "Еврофутбол. Това са мачовете "Славия" - "Родопа", "Литекс" - "Берое", "Беласица" - "Нафтекс" и "Видима-Раковски" - "Локо" (Сф). С хендикап за гостите пък са двубоите "Пирин" - "Несебър", "Марек" - "Спартак" (Вн) и "Левски" - "Черно море". Само дербито "Локо" (Пд) - ЦСКА е в редовната програма с коефициенти 1.90 за победа на пловдивчани, 2.75 за равен и 3.15 за успех на "червените".



Петима

титуляри на "Нафтекс" ще останат резерви за гостуването на "Беласица" заради леки травми - Стойко Сакалиев, Пламен Крумов, Атанас Борносузов, Станислав Жеков и вратарят Свилен Симеонов. Вместо тях ще играят младоци. Сакалиев ще ходи за 10-ина дни на кални бани в Поморие заради кръста си.



Двама

футболисти на "Ботев" (Пд) ще бъдат оперирани през другата седмица - Емил Урумов и Гриша Иванов. Треньорът Ясен Петров ще събере "канарчетата" за лятна подготовка на 23 юни. Лагерите ще са в Китен, Циговчарк и Банско. Петров прогнозира, че ще има продадени негови играчи в чужбина.



Бронзови

медали в Гърция спечелиха с АЕК Милен Петков и Иван Русев. В последния кръг тимът им би с 3:0 "Аполон", като Петков игра 77 мин. и получи жълт картон. Александър Томаш пък игра цял мач, а Методи Деянов влезе в 69-ата мин. за ОФИ, който падна с 1:2 вкъщи от 2-ия "Панатинайкос". Шампион стана "Олимпиакос", а ОФИ завърши 13-и.
453
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД