:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бившият капитан при националите за лигата

Мартин Стоев пуска варненски волейболист за мачовете с Куба
Морална подкрепа от бившия си капитан Николай Василев се очаква да получат волейболните национали преди първия мач от тазгодишното издание на Световната лига - днес от 18 ч. с Куба в ДКС. Дългогодишният разпределител на тима трябваше да се появи във Варна вчера, но поне до обед не бе пристигнал. В понеделник той подписа нов договор с руския "Нефтянник" (Уфа), което ще го остави в тима за 3-и сезон. Пред официалния сайт на клуба той обяви, че веднага тръгва за България, за да иде в лагера на националите.

Селекционерът Мартин Стоев направи важен тактически ход с включването на варненеца Данаил Милушев в групата за мачовете в Куба. Въпреки че от години играе в бургаския "ЛУКойл Нефтохимик", нападателят минава за любимец на местната публика, която очакваше да го види още в световната квалификация преди 2 седмици. Тогава обаче той бе заменен от Боян Йорданов ("Левски"), което разгневи шефа на волейболния "ЛУКойл" Митко Солаков. Сега Йорданов отпадна от 12-те за старта на лигата заедно с контузения Костадин Стойков, Владислав Стоянов и Красимир Гайдарски.

Вчера нашите получиха записи от трите победи на кубинците в контролите с Гърция и започнаха детайлното им разузнаване. "Моите последни спомени за този тим са отпреди 2 г., но аз бях на терена съвсем за малко. Оттогава не съм ги виждал дори на снимка", каза младата звезда Матей Казийски.

"Еврофутбол" е новият спонсор на тима за лигата, а мачовете на нашите ще бъдат включени в програмите на букмейкъра. Дебютът е със срещите България - Куба за тираж N43 за петък-понеделник, 27-30 май 2005 г.
1
641
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Май 2005 21:34
За съжаление не е успял да вдъхне достатъчно увереност у нашите и те безславно загубиха.
Да се надяваме, че в неделя все пак ще бием!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД