:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 227
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Пловдивчанка бе измамена с 1950 лева пред банка



в града, с което стана поредната жертва на ширеща се отдавна измама, съобщи полицията. 35-годишната жена изтеглила сумата и пред сградата я настигнал мъж, който се представил за банков служител. Той обяснил, че парите са белязани от полицията заради провеждана операция и трябва да отидат до офис, за да ги сменят с истински. Там ги посрещнал втори "банков" служител. Двамата взели вътре с парите. След като почакала, жената отворила вратата и видяла, че зад нея има коридор.



Българи са задържани отново за продажба на бебета



в Гърция, съобщават местните власти, цитирани от Дарик радио. Гръцката полиция е задържала група от петима наши граждани. Те били заловени чрез полицейски служител, който играел ролята на клиент. 40-годишна българка уговорила с него продажбата на 40-дневно бебе, родено от друга по-млада наша сънародничка в гръцка болница. Българите живеели в къща в друг град. Започнало е разследване, което да установи дали същата група е продала и други бебета.



Водачът на разколническия синод Инокентий



не се яви вчера в съдебната зала по делото срещу него и то отново не можа да започне. Причината била лошото му здравословно състояние. Инокентий, чието светско име е Иван Петров, е обвинен за използване печата на Българската православна църква в периода 2 януари 2003 - 6 юли 2004. Според прокуратурата Инокентий е подписал и подпечатал 439 документи, като се е представял за глава на църквата. Заради отсъствието му, както и нередовното призоваване на вещи лица, Софийският районен съд отложи за втори път процеса, за 5 май.
3
2792
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
23 Март 2006 01:29
Балъците не се свършват.
23 Март 2006 13:33
Абе балъците не свършват, ама една моя съседка, след същия номер във Варна, им казала да си е...т майката, ама момъка извадил полицейска карта, натикали я в една кола и се освестила в покрайнините на града, като нищо й нямало - паспорта, парите, чантата.... Впоследствие се оказа, че "ченгето" е било фалшиво, но това ни най-малко не й помогна да си върне 3500 лева + още към 500 за всички документи...
23 Март 2006 15:16
В една нация от Балъци и Ташак-паламуди елементи тип "Остап Бендер" никога няма да свършат!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД