:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Атака" пуска две подписки за референдум за базите

Снимка: Велислав Николов
50-ина активисти от Обединения съюз на пенсионерите протестираха вчера пред сградата на парламента срещу мизерните пенсии, американските бази и безотговорните депутати. Те настояха за 13-а пенсия и максимум 80 кресла в НС.
"Атака" стартира две паралелни подписки за референдум по въпроса за американските бази у нас. Това обяви лидерът на партията Волен Сидеров. Едната е общонародна и в нея вече са събрани около 100 хил. подписа от нужните 500 хил. Втората тръгва из парламента, тъй като допитване може да се проведе и по искане на 60 депутати след решение на НС.

Според Сидеров политическият съвет на коалицията практически е предрешил този въпрос и България ще допусне US военни бази на своя територия. "Атака" обаче смята, че проблемът трябва да се реши от народа и най-демократичният и най-честният начин е референдумът. Вчера "Атака" внесе в деловодството на парламента проекторешение за налагане на мораториум върху приватизационните сделки и концесии.

Междувременно американският посланик у нас Джон Байърли увери, че при съвместното използване на базите американските сили ще бъдат гости, които ще уважават българските закони, ще пазят околната среда край тях и ще зачитат българския суверенитет.

В телефонен разговор с кабинета на премиера дипломатът заявил, че дълбоко съжалява за репортажите и публикациите в българските медии, отразяващи неговата реч пред Осмия обществено-политически форум за противодействие на корупцията ден по-рано. Посланик Байърли обясни, че смисълът на изказването му е бил, че корупцията "може да разруши доверието в правителствата и накрая самите правителства", а не "доверието в правителството и накрая самото правителство". "Аз никога не бих визирал по този начин сегашното българско правителство", поясни Байърли.
58
2531
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
58
 Видими 
22 Март 2006 21:32
Не съм сигурен дали Атака са най-доброто лице на патриотизма в България, но едно е сигурно-ВЪН НА ОКУПАТОРИТЕ
22 Март 2006 21:46
"американските сили ще бъдат гости, които ще уважават българските закони, ще пазят околната среда край тях и ще зачитат българския суверенитет."
То само оставаше да се чувстват като у дома си- да не уважават българските закони, да не пазят околната среда и да не зачитат българския суверенитет... то тва да не е америка
22 Март 2006 22:00
Еми сиа за тия пичове къв коментар да дам??!! Така като ги гледам и си мисля, е сиа тия ако не оплашат хамериканчеата да си одат на хъмериката, не знам кой друг! Сладури!

Но съм зад тях в идеята да изметат хамериканската сган от Велика, (не толкова вече, но че се опраи), България!!!

23 Март 2006 00:06
Търсят се 60 депутати, които не се страхуват от народа си?
КОМЕНТАР НА ВОЛЕН СИДЕРОВ

Парламентарната група на АТАКА призова вчера депутатите от всички партии да решат по единствения добър за България начин въпроса с американските бази. Този начин се казва референдум. И по сега действащия закон за допитване до народа е възможно Народното събрание да реши да направи допитване и суверенът - българският народ да каже мнението си по темата.
Позицията на партия АТАКА е известна - против. Но ние не натрапваме виждането си. Харесват или не АТАКА депутатите от различните парламентарни групи не могат да бягат от допитване до своите избиратели. По такъв важен въпрос като - този дали да има чужди военни бази у нас, които няма да бъдат контролирани по никакъв начин от българските власти и от които ще бъдат нападани други държави. Американските военнослужащи в тях пък ще бъдат над българските закони. Те ще имат такъв имунитет, за какъвто нито депутати, нито магистрати у нас са мечтали. Имунитета да не бъдат подвеждани от правораздавателните органи у нас, дори ако извършат масово убийство над българи.
Ако всичко това се струва нормално на някои, то има доста други, които не го приемат за нормално. Те са много, много повече от задкулисните сделкаджии. А колко точно са, ще преброим като направим допитване до народа. За което ние от АТАКА вече внесохме подписка в парламента - нужни са 60 подписа, за да се инициира референдум.
Наблюдавайте внимателно ще се намерят ли 60 български депутати, които не се страхуват от своя народ.

23 Март 2006 00:19
не пове4е от 20 за и 3 въздържали се.давам прогноза за залагания 4/1.време е еврофутбол да вклю4ат и тия спор/т/ни събития в програмата си
23 Март 2006 00:59
ЗА ДА ИЗМЪКНЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ БАТАКА,
БЪЛГАРИ, ПОСЛЕДВАЙТЕ "АТАКА"! /§39/
16 ГОДИНИ СТИГАТ!
"АТАКА-А-А-А-А-А!"...

Редактирано от - paragraph39 на 23/03/2006 г/ 01:01:41

23 Март 2006 01:18
Една ЧЕРВЕНА АТАКИСТКА, май?!?
......................................... ..................................
Еврокомисарите са царе на хаоса
От Брюксел ни бомбардират с взаимноизключващи се директиви

Татяна Дончева
В. "СТАНДАРТ"-23.03.2006
...Въпросът с евроинтеграцията така, както се провежда от Европа, е доста критичен и тепърва имаме да ядем сериозни тояги по този повод. Това, което в момента се прави, е хранене на европейска бюрокрация. Няма нужда да си затваряме очите. Това не значи, че България трябва да излезе извън европейския клуб. Но и не значи, че всяка глупотевина трябва да приемаме с тракане на токове и с вик "да"...Недейте да тълкувате думите ми, че България се стряска от реда в ЕС. Това не е ред...
.......................................
ЦЕЛИЯТ МАТЕРИАЛ ТУК:
Натиснете тук
.......................................
Само да ПРИПОМНЯ позицият на "Атака" по чренството на България в ЕС:
"Членство на България в ЕС- ДА! Но НЕ на всяка цена!"...
23 Март 2006 03:30
Когато дявола си нема работа какво прави?Ебе си децата.Та и наш малумем Сидерчо на мама иска референдом и то за Америка.Намерил църква да се кръсти тоя комунист.Само ште си изкара куршума преди изборите.
23 Март 2006 04:15
Пловдив за винаги, какви окупатори бе пич? Никой не ни окупира. Ние сами се подлагаме и натискаме. Никой не ни е виновен. Не, че защитавам комунистите, но те се оправдаваха "...Съветскоят Съюз беше виновен...ние нищо не можехме да направим..." Може и донякъде да са прави, защото руснаците си правиха каквото искат по онова време. Но сега е друго време. Вината си е напълно наша.
23 Март 2006 04:32
Трите основни причини за да сме в НАТО вече са пределно ясни:[/red]
--Първата е да се осигурява редовно пушечно месо ( от това на платени български солдати) за военните интервенции на Пентагона.
-Втората причина е да се осигурят военни бази на нашата територия, от които да се правят нападения на трети страни, в това число и на Русия, с което автоматически ставаме съучастник досущ както бяхме по времето на германския Райх, със всички съпровождащи негативи които доведоха до бомбардировките на София.
-Третата причина е да станем купувач на американско военно оборудване, на самолети и муниции, на резервни части и на военни КОНСУЛТАНТИ. Като порвърждение на последното прилагам американската оферта.
Дотук за България НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА полза, ние ставаме една политическа пачавра , готова за асимилация от съседна Турция във всеки удобен момент.
Оферта за България: 16 нови F 18 SH за $ 1 милиард
22 март 2006 / News.dir.bg
САЩ са направили оферта към България за 16 чисто нови изтребители Ф18 Супер Хорнет, като цената на сделката може да стигне 1 милиард долара.
Това съобщи американският в. Сейнт Луис Поуст Диспеч, като цитира говорител на компанията производител Боинг, предаде БГНЕС. Ако България приеме офертата, тя ще бъде първата държава освен САЩ, която ще има на въоръжение модерните бойни самолети от пето поколение Ф18 Супер Хорнет. САЩ са приготвили три оферти за България. Най-скъпата е на стойност близо 1 млрд. долара и включва 16 чисто нови самолета Ф18 по около 54 млн. долара и 12 Ф5 втора употреба. Втората оферта е за 12употребявани Супер Хорнета и 12 употребявани Ф5, а третата е само за 12 употребявани Супер Хорнет, казва говорителката Патриша Фрост. Всички преговори по продажбата ще се водят от американското правителство, уточняват още от Боинг.



Редактирано от - bot на 23/03/2006 г/ 09:25:22

23 Март 2006 05:00
Ако управляващите не желаят да направят референдум, то народа сам ще си го направи. Това ще е голям цирк. Браво на Атака...
23 Март 2006 06:58
Аз хе вярвам, че ще се стигне до референдум, дори целия народ да се подпише, просто нас са ни отгърмяли вече.
23 Март 2006 08:03
И най-вече - американските натрапници ще имат задачата да подпомогнат създаването на мюсюлмански анклави в България! За справка - вижте Косово!
Те се страхуват от голяма Европа, тези анклави ще са коренно противополжни на християнската цивилизация, тъй като исляма е агресивна, ненавиждаща всичко извън него религия, което неминуемо ще доведе до конфликти!
Изтощаването на Европа - цел на Америка! Войната вече започна - вижте Близкия изток! След Ирак следват Иран и Сирия, донорите на по-евтин петрол на Европа! Случайно да е поскъпнал бензина?
23 Март 2006 09:25
И 5М да се съберат, все тая, няма да има референдум! Ония в кокошарника(наречен парламент), ще си заврат главите в задниците и толкова! После ще кажат "Абе то нямаше подписи".
Все си мисля, че трябва да се повтори януари, '97
23 Март 2006 09:39
Напълно подкрепям референдум за базите. Досега в България никога не е имало чужди бази (поне в новата ни история). Дори Съветския съюз не създаде, защото разчиташе на втората по сила армия във Варшавския договор - Българската. Това предложение на атака е наистина навременно. Също така е вярно, че и 2 милиона гласа да събере подписката референдум няма да се направи от държавата. Затова предлагам при отказ референдума да се проведе от Атака и другите съгласни партии. Ръководството на държавата отдавна е с антибългарска насоченост и срещу него трябва да се борим с всички възможни средства.
А къде човек може да се подпише за референдума? Ако някой знае да посочи.
23 Март 2006 10:00
Етническите антиподи ДПС и «Атака» се захранват един друг чрез съществуването си в политиката.И двете организации са рожби на ДС-ченгетата станали след 1989 част от мафията, която е против влизането на България в ЕС.Ръководствата на Атака и ДПС са исключително от бивши ченгета и доносници!
23 Март 2006 10:06
Атака и ДПС са политически марионетки за бъдещата драма на етническия сблъсък, подобно на Косово. Доган вече намери своята ниша, а Сидеров своята армия от платени охранители, които кой знае защо бранят «фюрера» както от любовта на народа, така и от въпросите на журналистите.
Ахмед Доган напълни партийната каса, постигна зашеметяващ изборен резултат и намери бъдеще като единствен защитник на етносите от посегателствата на «Атака». Бившите ченгета, които навремето изградиха образа на «правозащитника» Доган, сега дописват сценария си, създавайки неговия антипод «Атака». Затова не е странен нито изборният резултат, нито появата на фашизоидната националистическа коалиция. Доган и Сидеров са образите на една монета
23 Март 2006 10:10

АТАКА e българският филиал на НАЦИОНАЛ БОЛШЕВИШКАТА ПАРТИЯ на РУСИЯ.Втория зародиш на тероризъм е ултра ляв, организиран и подържан от бившите ДС-КГБ агентура на Москва, която продължава и сега да работи са руските олигархични интереси на Путин. Сега Атака е тяхното оръжие с което руската агентура от ДС-генералите ще се опитват да атакуват устоите на държавата, и вече не коственно, както беше до сега, а пряко искат да завладеят държавната власт, дори с преврат, като предварително организират чрез Атака размирици в страната. С Атака ни чака българско Косово!
23 Март 2006 10:12
И къде е тази подписка? Аз също искам да се подпиша (ше преглътна, че идва от Атака, все пак мисля, че целта е по-важна). Ако някой знае, моля да напише!
23 Март 2006 10:27
Колкото и подписи да се съберат, Народното събрание няма да организира референдум. Не разчитайте! Да се поучим от косоварите /нищо че са мюсулмани/. Те си организираха референдум, независимо от властта на Милошевич.
23 Март 2006 10:32
защо се опитват да ни заблуждават, доколкото съм запознат с американските закони американски военнослужещ не можа да бъде на подчинение на не американско комндване , затова сащ имат проблеми с оон мисиите.ако не съм прав моля някой живещщ оттатък голямата вода да ме поправи.ако това е вярно какво българско комндване на базите, какви 5лева, какъв булгарплод?
Никой от бълг.джурналисти не повдига този въпрос защо? или да влезне убития на съда всичко му ясно. Къдее подпискатата ще се включа , макар че не съм атакист, но съм български гражданин.
23 Март 2006 10:42
Американският ветеран от войната в Ирак Джей Ди Енгълхарт - Участник във военните действия във Фалуджа, а след това антивоенен активист от "Ветерани от Ирак срещу войната", нееднократно е интервюиран от американската преса, а и от Еми Гудман за сателитното ТВ и радио предаване Democracy Now! Неговият блог "Борба за оцеляване" (Fight To Survive) е добре известен сред активистите от световното антивоенно движение.


Джей Ди Енгълхарт:
"Съюзниците" от Източна Европа не са нищо повече от марионетни правителства под контрола на американската хегемония... Пентагона вижда стратегическо преимущество в използването на България като преден пост за изпращането на военни сили и техника не само в Ирак, но евентуално и в Иран или Сирия в близко бъдеще. В такава ситуация България ще има да се страхува от много по-големи проблеми в сравнение с тероризма. Тогава България ще бъде стратегически прицел за конвенционални и ядрени удари от врагове в близко съседство



Пентагона няма да пропусне възможността да изгради военни бази в Източна Европа. Това е просто твърде изгодно. При непрестанно разширяващия се американски империализъм в света и безплодната война срещу тероризма, финансирането на тази глобална агресия поставя американския данъкоплатец в доста неприятно затруднение. Както виждаме в Германия, много американски бази биват затворени и ще бъдат преместени на Изток, за да избягнат високите разходи, които германското правителство налага върху американското присъствие на тяхна територия. Създавайки бази на Балканите например, Пентагона може лесно да се възползва от хлабавите закони за околната среда, без да трябва да заплащат на така или иначе раболепните правителства в страните домакини високи цени за обезвреждането и обработка на отпадъци и за екологичното замърсяване. В тези случаи финансовата гледна точка е приоритет.



Очевидно в зоните на война - като Ирак например - честотата на употреба на обеднен уран е много висока. Докато аз бях в Ирак, всеки беше наясно, че се стреля с муниции с обеднен уран по всичко - от бункери на бунтовниците, до сгради от глинени тухли, до коли и камиони. От началото на военните действия през март 2003 хиляди тонове боеприпаси с обеднен уран бяха употребени в Ирак и това продължава и днес.
Също така боеприпаси с обеднен уран бяха ползвани по време на американската интервенция в Босна и Косово през 90те. Поради трайните ефекти на радиоактивното замърсяване, здравните увреждания, предизвикани от обеднен уран, остават огромен проблем и сега. Дори след приключването на тези конфликти американските въоръжени сили, ангажирани в миротворчески мисии, продължиха да строят полигони за военни учения. Макар че преки доказателства за стрелба с муниции с обеднен уран на тези полигони в момента липсват, вероятността за това е доста голяма.
Това, което трябва да разберете е, че навсякъде където е построена американска военна база, боеприпасите с обеднен уран са директно следствие. Не само запасите от такива боеприпаси трябва да са в наличност, но те могат да се ползват при всеки повод, когато американската армия смята това за необходимо.

23 Март 2006 10:43
Нямаше явно начин някой от подлогите на драгалевския мангал да не омаже форума с безстойностната си пропаганда в негова защита. Викторчо аре бегай чичковците с бели престилки да ти дадат хапчетата и и да ти турят усмирителната ризка!
23 Март 2006 10:53
незнам на кого служи атака и за кого работи ама от цялата работа може да се възползва единственно лисунгера доган и той няма да изпусне този шанс....атака за него е като златна мина... сега повече от всякога има оправдание за съществуването на етническа партия на българските турчиля да защитава техните интереси от такива като атака и не случайно доган беше единствения след изборите който оправда съществуването на атака...think about it...
доган е търпелив и е най-дълновидния политик в българия за голямо нещастие обаче не служи на интересите на българия а точно обратното..той знае че държи етническия коз и че може да го изкара по всяко време когато реши просто не иска да го хаби напразно изчаква подходящ момент... .
....а за тези който си заравят главите в пясъка.... реалностите са такива че в българия има доста голямо турско малцинство и при една демократична система това малцинство не можеш да го пренебрегнеш.....
23 Март 2006 11:05
Старче, вместо да гониш комунистически караконджоли, вземи научи родния си език!
Не се пише референдОм, а референдУм.
И стига с тоя псевдоантикомунизъм. Ако в тая държава все още са останали човеци с комунистически убеждения, то те не са сред политическата върхушка, а ниско долу, в утайката на обществото, те са бедни и онеправдани човечета, както повечето от нас.
И ако мислите все така да държите народа в мизерия, знайте че:
МИЗЕРИЯТА И БЕДНОСТТА РАЖДАТ ЕЖЕЧАСНО, ЕЖЕМИНУТНО КОМУНИЗЪМ!
Помислете за повдигане благосъстоянието на нацията, за да не се чудите после откъде се е пръкнал поредния революционер!
23 Март 2006 11:39
по-принцип презирам атака и сидеров, но в случая вижданията ни се пресичат. американските бази ни въвличат в геополитически игри, които не са в наш интерес, което се видя ясно в ирак. САЩ изнудват "съюзниците" си със заплахи, подкупват ги със стотинки и ги зарязват в най-горещия момент. солджърите нямат работа в БГ

23 Март 2006 11:41
Междувременно американският посланик у нас Джон Байърли увери, че при съвместното използване на базите американските сили ще бъдат гости, които ще уважават българските закони, ще пазят околната среда край тях и ще зачитат българския суверенитет.

да бе - и как ще стане това? като армията им и ЦРУ пускат официален доклад до институциите ни кога и какви операции са провели на наша територия? аре нема нужда - особено след скандала със затворническите самолети

23 Март 2006 11:48
Дайте подписката насам (наистина трябва да преглътнем, че идва от Атака) - И да не допуснем чужди военни бази у нас! Проф. д-р Андрей Пантев може да помогне в случая.
23 Март 2006 11:49
Ми обявете ясно и точно къде ще са местата във всеки град за да отидем да се подпишем бре! Ама, че българска работа. Спестете ни времето да ви търсим!
Виктор 77 , да не би П.Стоянов да се крие под старото си име използвано когато е бил доносник? Или е нЕкой друг лумпен чиста проба комунист-партиец?
Казвам партиец, защото истинските комунисти ги уважавам.Както уважавам всяко истинско нещо.
23 Март 2006 12:22
Дори киргизите, дето са хептен зле поискаха от американците 300 милиона $ за базата им годишно, а на нас един к** отзад ни стига.
23 Март 2006 12:28
..що не организираме референдум, бе, демократите?
23 Март 2006 12:32
..имаше наскоро тука едни 'интелектуалци'.. Зор да съдят сидеров, за нещо си..Ама едни насъскани, едни мотивирани.Алелее..Що не иницират въпросните 'будни граждански съвести' подписка за референдум?Демократично и свободолюбиво дело ми се чини..Или само под команда им се включва 'съвеста'?
23 Март 2006 13:00
В случая Атака постъпва стандартно за политическа партия, която се грижи за национални интереси. Това е началото на акцията. Не знам как ще свърши, защото ако старите команчи дръпнат юздите на Атака, ще бъде както винаги Ха-така.
23 Март 2006 13:02
Подписката на Партия "Атака" ЗА РЕФЕРЕНДУМ за ЮСбазите в България е ПРОЛЕТНО ПРЕБРОЯВАНЕ НА "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЗАЙЦИ" !!!
Засега "демократите"-демоОСРАти са се СНИШИЛИ- сякаш този предлаган Референдум и тези ЮСбази НЯМАт нищо общо с Демокрацията и с "демократите"!!!
А "социалдемократите-демоОСРАти" от БСП съвсем се о...ха и заприличаха, досущ, като еднояйчни БЛИЗНАЦИ, на "демократи"-демоОСРАти и "либералите-НЕнаяли се" !!!
Егати ЛИЦЕМЕРИТЕ и Лицемерието им!
16 ГОДИНИ СТИГАТ!
"АТАКА-А-А-А-А-А!"...
23 Март 2006 13:14
е няма го СССР и миризливия му ботуш, няма и да го има, верно е кофти да си го облизвал цял живот и изведнъж -хоп американска база, ама ще трябва да се свиква...
23 Март 2006 13:26
Бат` Бойко НЯМА да "партнира" на "Атака" !
Значи, Бат` Бойко НЯМА нищо ПРОТИВ да НЯМА Референдум за ЮСбазите в България?!?
..................
Борисов: Аз съм алтернатива на "Атака"
http://WWW.ACTUALNO.COM-23.03.2006
...След юни ще стана готов с формула – дали ще е движение, дали ще е в блок, или с друга партия – в която аз като човек ще вложа всичко за присъединяването ни към ЕС, но то да бъде с достойнство, заяви Борисов. С “Атака” няма да си партнирам, с изключение на темата борба срещу корупцията, категоричен бе той. Категорично ще си партнирам със СДС, ако ме искат, посочи столичният кметк, но по-рано в разговора заяви, че не е мислил за дългосрочно партньорство със СДС.
...Запитан дали това означава, че е готов да поеме отговорност и да стане алтернатива на “Атака”, Борисов отговори: “Аз и сега съм алтернатива, само че като име. Колкото и някои да се дразнят и да не искат да го признаят, в момента моето име струва повече, отколкото цели парламентарно представени партии”...



23 Март 2006 13:33
http://WWW.ACTUALNO.COM
През следващите дни и седмици ние трябва да покажем, че сме категорични като един и ако трябва, ще правим живи вериги, за да защитим своята родна територия, каза лидерът на "Атака" и заплаши със затвор този, който подпише договор за разполагане на американски бази в България...
...От трибуната беше съобщено, че голяма група роми от сливенското село Гергевец искат да постъпят в партия "Атака". ...
23 Март 2006 14:13
chown, така си е - важното е винаги да има нечий миризлив ботуш за близане
23 Март 2006 14:24
Ето местата с подписките против базите:

Пловдив - "Ген.Данаил Николаев" №4
Русе - "Отец Паисий" №4
Варна - пл."Независимост" - до операта
Хасково - ул."Христо Ботев" Бизнес център - пред офиса на Атака
Пазарджик - ул."Булаир" №22
Плевен - центъра до ОББ и във всички райони на Плевен
Ловеч - в клуба на ветераните от войните, клуба на инвалидите; с.Йоглав, с. Дойренци

Тази информация е от вестник Атака от 20.10.2005, така че не знам доколко е актуална към момента.
23 Март 2006 14:27
....Абе к`во остана с РЕФЕРЕНДУМА за КОЗЛОДУЙ. Май останаха само последните срички .....ДУМА и ......УЙ.
Имам идея поне за един бартер: хАмерикански бази срещу износ на цигани.
По-крадливи и по-нечистоплътни никъде няма да намерите. Най-качествените цигани на света. Разменен курс 1 хАмериканец за 1 000 мангала.
Някъде споменаха, че всъщност базите щели да си бъдат съвсем наши. Ние ще покриваме разходите, а те само ще дойдат всичко да осерат.
Как искам да съм хАмериканец.
23 Март 2006 15:29
Valyo Kanev, Атака предлага заедно с референдума за базите да се проведат и референдуми за АЕЦ Козлодуй, ЕС и продължаване на приватизацията. Това е засега, списъкът може да бъде допълнен.
23 Март 2006 15:34
Conversation:
- "The Attack"-a влиза в атака?! How Come?
- Абе, "Нещо като Цвете, нещо като Нож, изобщо като Нищо на света"!

Empire Strikes Back

Редактирано от - The Spy на 23/03/2006 г/ 15:42:08

23 Март 2006 15:37
Хубаво, а в София къде? Друг път тука не може да се разминеш от партийци, сега какво мълчат?
23 Март 2006 16:09
....Ако АТАКА събере 500 000 подписа, това значи, че на изборите ще има поне двойно повече гласове.
Задачка за размисъл?
23 Март 2006 16:11
.....Преброяване на дивите зайци
Преброяването започна!
23 Март 2006 16:45
ясно е от сега че референдум няма да има, защото резултата е предрешен. все едно да има референдум за аец козлодуй.
23 Март 2006 17:14
Все пак, да НАПОМНИМ:
За 16 години Демокрация-ДемоОСРАция родните ни демократи-демоОСРАти НЕ пожелаха и НЕ направиха НИТО ЕДНО Допитване до Народа/Референдум/ !!!
Е, ...
16 ГОДИНИ СТИГАТ !!!
"АТАКА-А-А-А-А!"...
23 Март 2006 17:19
Бойко Борисов: Алтернатива съм на “Атака” относно европейското членство, но в борбата с корупцията можем да си партнираме
23 март 2006 | 17:07 | Агенция "Фокус"
София. Алтернатива съм на “Атака”, дотолкова, доколкото това касае присъединяването на България към ЕС и евроатлантическата ни ориентация, а по отношение на борбата с корупцията и национализацията, можем да си партнираме. Това заяви пред Агенция “Фокус” столичният кмет Бойко Борисов. Той посочи, че винаги е работил и ще работи за европейския облик на столицата чрез инвестиции в инфраструктурата, повишаване проектната готовност за кандидатстване за средства от Европейските фондове, създаване на възможности за превръщането на столицата в по-добра туристическа дестинация
23 Март 2006 17:42
що си мислиш че "атака" ще подобри положението??? болен и отчаяни ми параграфе? вместо да пишеш по цял ден във форума поработи малко по-добре /знам че е трудно/.
23 Март 2006 18:02
botev 1912, а кой ще го подобри бе момко, американците ли. Защо не ни предложат 5-6 хиляди малки тракторчета като безвъзмездна помощ, или най- малко като компенсация за исканите бази, ами ни предлагат да им купим старите и ненужни бараки за един милиард долара. Защо не внесоха досега някаква висока технология, ами си наблъскаха макдоналдите?? Това и за неграмтен циганин ще е ясно, че ни третират като АБОРИГЕНИ. Кажи бе умни момко какво мислиш по въпроса, ако разбира се не мразиш най- много да мислиш.

... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД