:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,444
Активни 139
Страници 24,078
За един ден 1,302,066

 
Лондон е най-скъпият европейски град, а Париж е на второ място, според резултати от проучване на "Дрезднер Клеинворт Васерщайн". Стандартната потребителска кошница от 250 стоки и услуги в Лондон е с 5.3% по-скъпа от средната стойност за 12 страни, които използват еврото като единна валута. Париж е втори с 1.3% над средното за еврозоната, следван от Франкфурт (+0.8%) и Брюксел (+0.4%), сочат резултатите, публикувани във "Файненшъл таймс". Мадрид е с 2.5% по-евтин от средното за ЕС и е обявен за най-евтин голям европейки град. Извън еврозоната Варшава е с най-ниски цени сред европейските столици. В полската столица е с 21.7% по-евтино от средното ниво. Изследването сочи, че ценовата разлика между големите европейски градове постепенно се смалява. Друго изследване, публикувано през юни, постави Лондон начело на най-скъпите градове в Европа и на трето място в света. Причината за това са най-вече високите наеми и разходи за транспорт. Токио и Осака бяха на първо и второ място, а Париж - на дванадесето.
1
726
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
01 Ноември 2005 18:31
Англичаните са едно от най- хитрите племена на планетата. Те са намерили най- елегантния начин да изсмукват труда на милионите емигранти, които напират всяка година към нейните граници. В Лондон или трябва да работиш като скот за да си платиш с нискоквалифициран труд наема и храната, или трябва да живееш като такъв, ако нямаш възможност да работиш достатъчно. През това време англичаните получават доходи, които правят тяхното битие по- комфортно отколкото в другите страни. Модерно, свръх модерно робство, в което работната ръка за " Плантациите" идва на свои разноски и на свои рискове, селекционира се и се предлага на безценица. За това древните римляни даже не са мечтали.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД