:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 341
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Летисия Ортис роди испанска принцеса

Летисия Ортис, съпруга на престолонаследника на Испания принц Фелипе, роди момиченце, предадоха световните информационни агенции. То бе наречено Леонор. 33-годишната бивша тв журналистка роди с цезарево сечение в мадридска клиника.

Малката Леонор е втора поред след баща си в списъка за наследяване на испанската корона. Тя ще запази второто си място само ако родителите й не се сдобият с момче, или ако остане единственото им дете.

Крал Хуан Карлос и кралица София също изразиха радостта си от раждането на малката Леонор. Тя е седмото внуче на испанската кралска двойка. Сестрите на принц Фелипе - инфантите Елена и Кристина, имат съответно две и четири деца. Леонор ще носи титлата инфанта, принцеса на Астурия, Виана и Херона. ДПА допълва, че за кръщенето на момиченцето в Мадрид е донесена вода от река Йордан.

Летисия Ортис стана принцеса, след като през 2004 г. се омъжи за испанския престолонаследник. Разведена и без кралско потекло, тв журналистката се срещаше тайно с принц Фелипе повече от година, преди да оповестят публично годежа си, припомня "Асошиейтед прес".
4
4206
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
01 Ноември 2005 00:26
Принцеса Леонор може да стане кралица на Испания, ако бъде променена Испанската конституция/приета през 1975г/, в частта и, където е написано, че само мъже могат да бъдат престолонаследници и крале на страната!Лидерите на всички парламентарно представени политически партии поздравявайки принцеса Летисия и принц Фелипе за раждането на дъщеричката им, се обявиха за тази промяна на конституцията и за равни права между половете!Мачизмът може да бъде заличен от конституцията на Испания, но трудно може да бъде променено мисленето на хората!
01 Ноември 2005 02:35
бе на кой му дреме за тиа глупости
10 Юни 2006 15:49
awe na koi mu dreme 4e edikoi si bil rodil da ne mi puka 4e nekoq si selqnka bila rodila princesa dreem mi
11 Юни 2006 21:00
bojeeeeeeeeeeeeee na koi mu puka za tva beeeeeeeeeeee
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД