:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

13 000 билета продаде "Левски" за мача с "Динамо"

Звезда на румънския съперник се бие с фен в дискотека
13 000 билета за мача "Левски" - "Динамо" (Букурещ") са продадени до вчера следобед, съобщиха от "синия" клуб. Това е близо половината от капацитета на ст."Георги Аспарухов" (29 500 места) и се очаква до самия мач, който е на 3 ноември от 19 ч. да бъдат купени всички 22 000 отпечатани билети.

Футболистите на "Левски" ще бъдат събрани днес на лагер в Банкя преди важния двубой, който е първи за отбора в група "F" на турнира за купата на УЕФА. Там те ще разучават играта на съперника по записи от негови мачове.

"Няма да правим трагедии при равенство или загуба - заяви капитанът на тима Елин Топузаков. - Шансовете ни са 50:50. Мисля, че ще ни е далеч по-трудно, отколкото срещу "Оксер", защото сега очакванията към нас са по-големи".

Треньорът Станимир Стоилов пък обяви, че най-вероятно ще заложи на тези, с които започна срещу "Славия" (5?). "Съставът при нас е ясен, но към тези 11 трябва да добавя Станислав Ангелов и Христо Йовов", коментира наставникът.

В същото време последните неуспехи на "Динамо" започнаха да оказват влияние върху играчите на тима. Една от звездите - националът Габриел Тамаш, предизвика инцидент в дискотека в Брашов, където отишъл след равенството с "Жиул" (1?) в събота. Защитникът, който преди време игра в "Галатасарай", а сега е преотстъпен на "Динамо" от "Спартак" (Москва), е бил в основата на сбиване между посетители на нощния клуб.

Тамаш обясни, че е бил в дискотеката с гаджето си, когато фен на "Стяуа" почнал да го провокира. Защитникът твърди, че е имало само размяна на реплики и блъскане между него и запалянкото, но до бой не се е стигало. Според румънски журналисти обаче е имало сбиване. Те припомнят, че през пролетта Тамаш отново се е бил в дискотека и тогава е бил глобен с $1000.

Треньорът на "Динамо" Йоан Андоне потвърди инцидента. "Чух се с Тамаш, който ми разказа накратко за случилото се. Поведението му е недопустимо за национал", заяви Андоне.

Друг от съперниците на "Левски" в гр. "F" - ЦСКА (Москва), пък вече е почти сигурен шампион на Русия. Тимът би в неделя с 2? "Ростов" и 2 кръга преди края има аванс от 4 т. пред "Спартак" и "Локомотив" (М). Тимът на Валерий Газаев се нуждае само от още 1 победа.
4
716
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
01 Ноември 2005 03:52
САМО ЛЕВСКИ !
Победа с 2:0.
Ц7КА -то , наи-много да изкара 1:1. Но все ми се струва , че ще паднат с много.
Литекс бие с 2:1 !
Борко!
Ще преживееш ли втората загуба на червените?

01 Ноември 2005 07:41
ЛЕВСКИ е с най-голями шансове за победа днес!!!
Синия отбор ще размаже смешниците от румъния.
САМО ЛЕВСКИ !!!
01 Ноември 2005 08:27
С мамалигите трябва да се играе умно, в никакъв случай с първоначален, а с финален натиск. Победа срещу тях и на финала с Марсилия ни класира.
Тони
01 Ноември 2005 12:28
Само Левски!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД