:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 548
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА отстъпва на "Левски" Суперкупата?

Треньорът на "червените" не иска мач за трофея
СНИМКА: АНТОН ТОШКОВ
Наставникът на ЦСКА Миодраг Йешич категорично отхвърли възможността отборът му да играе на 30 юли мач с "Левски" за Суперкупата. "Ако искаме ЦСКА да направи нещо в Европа не трябва да има такъв двубой. Три дни преди това ще имаме мач за Шампионската лига, а 2-3 дни след 30-и е реваншът. Има опасност от преумора и контузии. Все пак, за да има среща за Суперкупата, трябва съгласието и на двете страни", обясни Йешич.

Вместо за Суперкупата, "червените" правят в София турнир от 17 до 19 юли. Новакът в английския Чемпиъншип "Лутън" е потвърдил участие, чака се още 1 чужд отбор. Последният участник ще е "Славия" или "Родопа".

Йешич е решил да въведе нов метод за привличане на играчи в ЦСКА. Ще се прекрати взимането на проби, като набелязаните ще бъдат гледани в игра за отборите им.

Наставникът на ЦСКА се оплака, че е искал Иванович и Чавдар Янков от "Славия", Цветан Генков ("Локо", Сф) и още 3-ма от "А" група, но не е сполучил за нито един. Той държал още Тодор Янчев да не напуска. Сърбинът даде и рецептата за влизане в Шампионската лига: "Взимаме Макелеле, Зеедорф, Шевченко, Кежман и Стам - и сме вътре!".

Йешич разкри как е взел хърватина Матия Матко в ЦСКА. Нападателят щял да преминава в "Партизан", но спортният директор Ненад Биекович не бил в Белград. Йешич взел CD с играта на Матко от мениджъра му и го харесал. Нападателят бил искан още от "Хайдук" (Сплит) и "Динамо" (Загреб). "Матко ще донесе много за играта на ЦСКА", прогнозира Йешич.

Треньорът получи "Сребърна Нике" от пресклуб "България" за отбор N1 през май, понеже това е 3-а такава награда за "червените".
4
643
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
18 Юни 2005 19:07
За какво да играе ЦСКА с Левски след като и на чорбарите е ясно, че ще ядат бой! Щом Черепът не е платил на съдиата да свири измислени дузпи за чорбарите -- те са си клиент на Левски! Е ако не се появи някой боец като Антон Генов, Галин Мускалев или Момчил Врайков, който с чудеса от храброст да донесе победата! В европа прасетата са тъжна картина!
Кравите са свещенни животни в Индия!
Свините са мразени от мюсюлманите!
19 Юни 2005 02:28
Пак ли "мокри" сънища, а? Е, стига вече, не се ли уморихте? То "луд умора нема", ама прекалихте...

Я, прозвуча ми като стихове на Елин Пелин от поемата за Пижо и Пендо:

Вино без оканье,
ти ми го не фали,
ама мойта Пена
много го прекали!

Дръпай за косите,
удри по главата,
женско сръце брате,
от лобут не стине!
19 Юни 2005 02:33
Много се извинявам, цитатът ми е неправилен!
Разменил съм двете строфи, истинският им ред е:
"Удри по главата,
дръпай за косите" и т.н....
19 Юни 2005 18:51
Луиш Фиго ще играе във Валенсия от новия сезон



15:06 19.06.2005г.
Агенция "Фокус"

Испания. Португалецът Луиш Фиго се договори с ръководството на Валенсия и до няколко дни ще финализира трансфера си на “Местая”, съобщава “Екип”. Миналогодишният шампион на Примера дивисион ще плати 6 млн. евро на Реал (Мадрид) за бившия носител на “Златната топка”. Фиго има контракт с “Белия балет” до следващото лято, но след като се скара с треньора Вандерлей Люксембурго, ръководството му каза да си търси нов клуб. Капитанът на Португалия е желан още от катарския Ал-Раян.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД