:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 359
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ливърпул" и "Челси" може да се класират още днес

Европейският шампион "Ливърпул" и първенецът на Англия "Челси" имат шанс да си осигурят участие на 1/8-финал в Шампионската лига предварително.

За целта и двата британски гранда трябва да спечелят тази вечер двубоите си в група "G". "Ливърпул" има наглед по-лесна задача, тъй като приема на своя ст."Анфийлд" аутсайдера "Андерлехт". Белгийският тим е в ужасна серия от 10 поредни загуби в Лигата, като "юбилейното" поражение бе именно от "мърсисайдци" преди две седмици. "Трябва да се абстрахираме от този факт и да мислим позитивно - сподели белгийският треньор Франк Веркаутерен. - Но не бива и да таим големи надежди, тъй като тогава и разочарованието може да е по-голямо."

"Челси" пък гостува на предварително сочения за един от фаворитите в групата "Бетис", който обаче записа успех само срещу "Андерлехт". "Сините" от Лондон биха в първата среща с 4:0.

На 1/8-финал може да се класира и лидерът в гр."F" "Олимпик" (Лион), стига да спечели срещу "Олимпиакос" в Атина, а "Реал" (М) да не загуби от "Розенборг" в Норвегия. Ако пък "Кралския клуб" победи, също ще си осигури излизане от групата. "Реал" обаче ще е без контузените Роналдо, Баптища и Зидан.
736
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД