:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболен национал се зарази от хепатит

"Левски Сиконко" още чака информация за следващия си съперник в Шампионската лига
Либерото на националния ни отбор по волейбол Теодор Салпаров се разболя от хепатит, съобщи вестник "Спорт Експрес".

Преди няколко дни лекарят на руския "ЗСК Газпром" (Сургут) направил изследвания на играчите и установил, че състоянието на българина не е добро. Затова го подложил на допълнителни прегледи в местна болница. Там било установено, че става въпрос за хепатит.

"Доколкото знам той е заразен с хепатит "Б", който е по-тежката форма от хепатит "А". Аз самият съм се лекувал от хепатит "А" и знам колко трудно е връщането на терена", заяви националният селекционер Мартин Стоев.

От руския клуб заявиха, че лечението ще трае минимум 3 месеца. Ако наистина се е заразил с "Б"-формата на хепатит обаче, той няма да може да играе волейбол поне 6 месеца. Вероятно Салпаров ще се прибере за лечение у нас.

Стоев, който е и треньор на "Левски Сиконко", още чака касета със запис на мач на СКРА (Белхатов), който е следващият съперник на "сините" в Шампионската лига. "Пламен Константинов ми е обещал да изпрати пълна статистика на поляците и запис на техен мач, но не сме ги получили", каза наставникът.

Поляците са изненадата в групата до момента заради успеха срещу "Локомотив" (Белгород, Рус) миналия кръг. "Там е събран полският национален отбор. Ще трябва да дадем повече от 100% от възможностите си и да не допускаме никакви грешки, за да спечелим", каза Стоев. Двубоят "Левски" - СКРА е утре от 17,30 ч. в зала "Универсиада".
677
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД