:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ОЛИМПИЙСКИ

Бюрото на БОК няма да издига кандидат за председател

Изпълнителното бюро на БОК няма да издига кандидат за поста председател, обяви и. д. шеф на олимпийския комитет Симон Спасов.

Той направи това съобщение във връзка с появилите се слухове, че фаворит на бюрото била президентът на федерацията по художествена гимнастика Мария Гигова. Нейното име е поредното, което се завърта в пространството от юли, когато Иван Славков бе изгонен от МОК.

"Досега сме се занимавали само с организационна работа за Общото събрание на 11 ноември. Не сме обсъждали никакви кандидатури. Най-вероятно Изпълнителното бюро няма да издигне даден човек. Нека това направят федерациите и другите спортни организации", заяви Спасов, който очаква тези дни най-сетне да бъде регистриран в съда като легитимен и.д. председател.

Сред мераклиите за овакантения от Славков пост са олимпийските шампиони Стефка Костадинова и Светла Оцетова, както и шефът на федерацията по лека атлетика Добромир Карамаринов. Днес се очаква кандидатурата си да издигне и бившият зам.-председател на ДАМС Пламен Кръстев.
615
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД