:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТЕНИС

Шампионката от "Ролан Гарос" отказа участие в Лос Анжелис

СНИМКА: РОЙТЕРС
Белгийката Жюстин Енен-Арден отказа да участва в последния за годината тенистурнир за жени - "Мастърс" в Лос Анжелис (САЩ, $3 млн.), където се състезават 8-те най-добри през сезона.

Шампионката от "Ролан Гарос" оправда оттеглянето си с неизлекувана контузия, която получи именно по време на втория турнир от "Големия шлем". "Оттогава не съм тренирала нормално. Наистина участвах в някои турнири, но това беше от уважение към играта, а не защото съм готова. Ако сега продължа да играя, не знам дали ще мога да се състезавам догодина", заяви Енен-Арден.

Белгийката е заплашена с глоба от женската тенисасоциация (WTA), но е започнала преговори за "милост" с оглед особеното й положение.

Първата ракета на България - Сесил Каратанчева, пък започва днес участие в последния си турнир за 2005 г. - във Филаделфия (САЩ, $585 000). Тя ще се изправи срещу N9 в схемата Вера Звонарьова (Рус), а не както бе по програма срещу N5 Пати Шнидер. Причината е, че швейцарката отказа участие заради контузия в лявата китка. При победа Каратанчева ще играе с Джил Крейбас (САЩ) или Квета Пешке (Чех).
771
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД