:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА ще глоби Велизар

Треньорът Марков много ядосан на звездата
Велизар Димитров (вдясно)
Звездата на ЦСКА Велизар Димитров ще отнесе солена санкция за гневната си реакция при смяната си на дербито с "Локо" (Сф) в понеделник (1:1).

Чака се докладна от треньора Пламен Марков, за да се уточни размерът на глобата. Именно към Марков бе избликът на Велизар, който намусено се прибра в съблекалнята, без да поздрави никого на резервната скамейка. За допълнение футболистът даде интервю пред спортен всекидневник в разрез с клубния правилник, в което обяви, че не иска да играе на левия фланг и всеки път, когато е поставян там, излиза на терена без желание.

Вчера на първата тренировка след мача Велизар отнесе пред всички голямо "конско" от Марков. И след заниманието на треньора не му бе минало: "В Шампионската лига и в Европа обикновено играчите отиват на пейката, поздравяват останалите и дори остават при тях до края на мача. Като страна, която от 1 януари ще е в Европейския съюз, смятам, че така е по-редно, а не като в този случай."

Поне Еуген Трика се извини на всички, задето и той се възпротиви на смяната на Велизар. Румънецът наскоро бе глобен с 25% от заплатата си за подобно държание.

От мача Димитров има травма в десния крак, но днес вече ще тренира. С обърнат глезен е Гийом да Заади, но най-късно утре ще е на линия. Сергей Якирович бе опериран от киста на долен зъб и ще почива 1 седмица.
 Пламен Марков
1198
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД