:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 351
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
КОМЕНТАР

БФС пак отстъпи пред селекционера

В БФС май са мазохисти и ще изтърпят всяко унижение, което им сервира националният селекционер. Явно пасивността на ръководството спрямо Христо Стоичков го кара да се чувства недосегаем.

Така и сега. Стоичков няма да присъства на днешното заседание на Изпълкома, защото пак предпочете личните си дела в Испания пред задълженията си към българския футбол. Вярно, откриването на собствен клуб си е важно нещо, но то можеше да се насрочи за всяко време на годината. Но пък и на никого от шефовете в БФС дори не хрумва, че неявяването е драстично нарушение. Защото на това заседание ще се обсъжда работата на селекционера с националния отбор. Същият отбор, за който Стоичков претендира, че милее най-много. И който впрочем не е цъфнал и вързал. Напротив - на път е да се разпадне. Такава арогантност и незачитане на елементарни положения в професията не са си позволявали дори Димитър Пенев и Христо Бонев, постигнали далеч повече от Стоичков като треньори.

А дали отсъствието на селекционера не е и отличен повод да се избегнат неприятни въпроси. Като този с бойкота на Стилиян Петров. Сега всички в Изпълкома ще могат да кажат: "Не сме запознати, защото Стоичков го нямаше да докладва". И пак хора като Димитър Димитров-Херо ще се чудят как да обясняват на журналистите какво точно става в отбора.
1167
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД