:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" с всички титуляри във Варна

Свободен вход за мача обявиха от "Черно море"
Станимир Стоилов
Всички основни футболисти на "Левски" ще бъдат в групата за предстоящото гостуване на "Черно море" от 11-ия кръг на "А" група. Двубоят на ст. "Тича" във Варна е утре от 15 ч.

Треньорът Станимир Стоилов няма да дава почивка на нито един от титулярите, въпреки че следващата седмица тимът му приема "Вердер" в мач от група "А" на Шампионската лига. Единствено халфът Димитър Телкийски може да пропусне двубоя, тъй като има проблеми с десния ахилес. Националът обаче ще пътува с тима за Варна. Възможно е Телкийски да остане на резервната скамейка и да се появи на терена само при лошо развитие на резултата.

С леки травми са още Игор Томашич, Станислав Ангелов и Живко Миланов. Наставникът на шампионите обаче се надява, че тримата ще бъдат готови за игра. Стоилов не може да разчита на нападателите Георги Иванов и Милан Коприваров, които са контузени. Двамата със сигурност пропускат и двубоя с "Черно море", и този с "Вердер".

"Сините" обявиха, че ще искат допинг проби за двубоя във Варна. Още преди началото на сезона шефовете на "Левски" бяха категорични, че ще настояват за подобно нещо преди всеки важен мач на тима.

В същото време ръководството на "Черно море" обяви свободен вход за двубоя. Варненци очакват рекорд по посещаемост през този сезон - поне 10 000 души да дойдат на "Тича". Около 1000 от тях ще подкрепят шампионите. Именно заради "синята" агитката от София ще бъдат взети специални мерки в деня на мача. Феновете ще бъдат посрещнати още на жп гарата и ще бъдат охранявани по пътя им до стадиона.

Общо за опазването на реда са ангажирани 150 полицаи и 20 стюарди, които пък ще надзирават агитката на домакините. Добрата новина за "Черно море" е, че Александър Томаш ще може да играе въпреки контузията, получена в мача с "Беласица" (0:1). Бившият национал тренира на облекчен режим, но ще бъде възстановен. Все още е проблематично участието на други трима контузени в състава - Станислав Стоянов, Петър Костадинов и Константин Мирчев. Твърдо аут е Мартин Христов.
2
1201
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
26 Октомври 2006 16:03
Ама и Ристосков ли ще биде с отбора, щото Каубоя е в ранчото...Ха Ха.
26 Октомври 2006 19:03
Черно море - ЛЕВСКИ 0:2 !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД