:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Путин уверен в успеха си и след 2008 г.

Снимка: Ройтерс
Руският президент Владимир Путин отговори вчера в ефир на въпроси на граждани.
Владимир Путин се надява да запази влиянието си и след изтичането на втория му президентски мандат през 2008 г. Той отговаря на граждани в пети радио-телевизионен маратон. По интернет, в писма и по телефона бяха отправени над 2 млн. въпроса. Те преминаха през внимателен подбор на неговите сътрудници, за да бъдат групирани по теми, предаде вчера Ройтерс.

"Конституцията не ми дава право да се кандидатирам за трети мандат, макар че обичам работата си. Но дори когато бъда лишен от лостовете на президентската власт, аз се надявам да си запазя основното: вашето доверие. Ще ви уведомя и за моя приемник, но още не е дошло време за това", подчерта президентът, цитиран от АФП.

Путин даде добра оценка за икономическия растеж в Русия в сравнение с положението преди 5 години и обърна внимание на факта, че страната е ликвидирала всички свои задължения към чужбина.

В областта на външната политика Путин успокои Запада, че Русия не се стреми да увеличи територията си за сметка на други държави, и заяви, че са налице сериозни предпоставки Пхенян да се върне към преговорите за ядрената му програма.
19
1446
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
19
 Видими 
26 Октомври 2006 08:13
1. "...но още не е дошло време..."
Звучи познато.
2. ППП, Путин Прзидентът-Педофил. Добре, че е той да знам, че не само нашите управленци и депутати са сексуално изчанчени. На тея пък, президентът им е болен на тази тема. По-зле са и от нас, в това отношение. На всякъде по света има хора с подобни отклонения, дори и във властта. Но в нормалните страни, когото олепят си носи последствията. Преди около месец, тук, в САЩ, олепиха един конгресмен, че изпращал и-мейли на 16 годишни момчета, стажантчета/пажове в Конгреса, със сексуално съдържание. На другия ден, изродът подаде оставка и сега се готви за съдебен процес с/у него в родния му щат Флорида. Хомото само е писал и-мейлите, нищо друго от досега доказаното. Но ще си получи заслуженото. На този етап е вече политически труп, а е възможно да повлече предсеателя на събранието и дори цялаат републиканска партия, към която този педи принадлежи.
26 Октомври 2006 09:57
Кога ли ще стане възможно на форумните писатели да им се прави тест за наркотици?
26 Октомври 2006 10:23
По моему, не наркотики, а просто выпил немного дядечка доктор, благо спирт у него безотчетный. Когда наркотики, то следствие - начхать на всех, а в случае не то - видна неконтролируемая закомплексованность.
26 Октомври 2006 11:02
Вярно, чичо Доктор малко хиперболизира, ама той е чувствителен на гледки как 50-годишен дърт пръч запрята малчугани да ги целува по пъпа. Разбира се, при Путин не става дума за педофилия. Става дума за специфичен културен профил. Или за поредната шутка.
26 Октомври 2006 11:24
нашият социален президент или министър председател кога ще отговаря на въпроси на народа
щото те се събраха много, а и изборните резултати всеки си ги тълкува както си иска
после да няма изненадани
26 Октомври 2006 14:17
Нещо не мога да вдена..Защо Путин бил педофил?
26 Октомври 2006 14:22
Чичо Доторе, бях се отказал да споря с радиоточка, като тебе, но сега съвсем си се вдетинил...Приличаш ми на оня "професор", дето казал не съм чел дисертацията, но поне 40 минути мога да дискутирам по нея...Ти погледна ли поне две минути от над три часовия "разговор" на "педофила" Путин с хората от "Русь болшая", сигурен съм не, поне по бълвоча, който излазя от кампютЕра ти...Нейсе, не си струва...има кой да гледа и да ти полира мозъка с готови щампи...
26 Октомври 2006 16:34
Ясенево се е изказал, сега чакаме и Душко, за да пълен форумът.
Аз лично намирах така наречените "телемаратони" на Путин много забавни, докато пребивавах в Русия. Съмнявам се, че на този темите са били различни, щото Владимир Владимирович разбира от всичко и е последна инстанция. В Русия се надига ново православие-путиново-православие, но дано след него после и реформация, иначе няма да има надежда за поданиците. Той явно го дава нечий наместник, иначе едва ли щеше да уведомява нацията за наследника си, обикновено те се избират, но в управляемата демокрация сигурно се назначават, щото к'во е президентът, освен губернатор на по-големчка територия, а тези управници са назначавани. Не съм сигурен дали няма и да се назначи за 14 апостол по примера на Константин Велики, щото нали Москва е приемник на Византия, съгласно умопобъркания псковски митрополит(май беше от псков), " Два Рима упали, Москва- третой, четвертого не будет"- цитирам по памет, но ясенево може да ме поправи.
26 Октомври 2006 19:01
Тоя Чичо Доктор- да му се неначудиш ... Уж Доктор, пък не мисли за здравето си. Ако си мисли , че водещия му офицер ще му помогне или укрепва по-този начин имигрантския си статут - лъже се. Дай, Боже, и след такива тъпанарски постинги, да е жив и здрав и го четем във форума- и за кретинизми има място. Щото тия от руската СВР не си поплюват . Сигурно имат добра координация между София, Москва и УСА. На така нар. аналитични звени по места за това им плащат - да четет, анализират, отсяват и докладват какви мерки са взети за да не се компрометира държавния глава.Че той пък и от техния отбор. Критики -Да! Има за какво.Ама, ей така заради единия идеологически лакпром в кратуната - тъпо....
26 Октомври 2006 20:48
Путин не бил педофил. Казват, че само се наддигнал на пръсти да цунка детето по пъпа, но не му стигнал бой, та му цункал пилето.
26 Октомври 2006 20:52
Путин е президента, извел Русия от блатото на разграбването и разрухата. Най-голямата и една от най-богатите държави в света бе опустошена след пагубната политика на Горбачов и Елцин. Сегашният й лидер използва покачването цените на суровините и не позволи средствата, дошли от износа им да се разпилеят, както по времето на Елцин. С тях бе изчистен външния дълг на страната и бе инвестирано в нови проекти, гарантиращи добро бъдеще на руснаците десетилетия напред. И мога само да аплодирам диалога му с нацията. Още помня четиригодишното мълчание на Царчето. Също и Командира, виждащ в лицето на медиите не партньор, а противник...
26 Октомври 2006 20:52
Смешно е да се говори за Педофилия в Източна Европа.
От времето на Джугашвили ВСИЧКИ подобни ЧИЧКОВЦИ - Chicho-вци ЖЕСТОКО бяха РЕПРЕСИРАНИ.
Ще са нужни няколко поколения за да си въстановят редовете.


За това пък на ЗАПАД ГЪМЖИ от ПЕДОФИЛИ - от ДЕПУТАТИТЕ в португалският парламент през Шефовете на Човекозащитниците и Детскозащитните Организации през Епископи и Архиепископи на Великата Католическа Църква ( например този на Ню. Йорк ) и се стигне до обикновенният Белгийски гражданин - демрократ - БУКЕТ от Педофили - Чичковци - колтото си щеш.

Русия е желка картинка в това отношение. Пълна липса на педофили.


В-к СЕГА Путин уверен в успеха си и след 2008 г.

И аз съм уверен в неговия УСПЕХ.
26 Октомври 2006 20:53
В употреба е вече изразът- "Путин може ли да ме целуне по пъпа!"
26 Октомври 2006 20:55
Чичо Докторе, моето уважение към американците, но бившия Ви Президент излъга цялата страна, че стажантката уж не му правила свирка/и, и въпреки това си изкара мандата без окото му да трепне...
26 Октомври 2006 21:05
МеТе - ти от къде си чул че Путин назначил НАСЛЕДНИК
Явно ти имаш няккаква информация която никой на земното кълбо няма ?
Нито западните медии нитио Пцутин са казали че е назначил наследник.
Няма да е Лошо да съобщиш итнформацията поне на Путин да знае човекът кой е неговия наследник



Ме Те "" ... Не съм сигурен дали няма и да се назначи за 14 апостол по примера на Константин Велики, щото нали Москва е приемник на Византия, съгласно умопобъркания псковски митрополит(май беше от псков), ""


Ме Те кой пък е 13-тия апостол ?!?
не съм чувал за такъв ? Да не би Константин Велики.
Константин Велики е РАВНОАПОСТОЛ.
Има и други като него.


Римските папи пък са НЕПОГРЕШИМИ. Дори когато правят грешки - изгарят на клада еретици албигойци неверници учени.
От нещастните женички - вещици през Ян Хус до Джорданао Бруно - всичко това са грешки на НЕПОГРЕШИМИЯ от Първия РИМ.


И защо Епископа на ПСКОВ ще е умопобъркан ?!?
А Архиепископа - педофил на Ню Йорк сигурно е много УМЕН.
Но Най - УМЕН сигурно е американският конгресмен - педофил който се САМООБЯВИ за АЛКОХОЛИК.
Като алкохолик той ще бъде просто съжален и ще избяга полагащото му се наказание.
Абе умни хора са западняците не като Псковчани.
26 Октомври 2006 23:12
Дебабоклуците! Откъм гъзовете ще се пукнат, защото човекът си изпълнява най-първата грижа - да си пази държавата, която са му поверили да управлява. Продажната гнида харесва само себеподобните си. Дебапомияритескапани!
27 Октомври 2006 00:03
Чичото доктор е много болен човек. И много изпатил от социализма.
27 Октомври 2006 06:48
А ТАКА!! Васуко точно това е дето има да се каже по въпроса.

Доста е лесничко да се плюе и да се дуднат глупости.

Путин наистина измъкна Русия от дупката , при това толкова елегантно, че нашия хммм...тъпчо ( Имам предвид Буш, защото пиша от Лас Вегас) та нашия тъпчо му светна на къде вървят нещата чак преди няколко месеца, когато му подрязаха излиянията за пазпространение на демокрацията на срещата Путин- Буш преди срещата на 7те в Петербург.

Затова:
Бил или не бил КГБр, интелекта му е страхотен!
Този тип на отговаряне на въпроси на нацията е супер и показва един доста по- различен начин на мислене. Новатор, нетривиален и ...абе направо
ОТВОРЕН!!!

Колкото до това кой къде целува бебетата... това ли е дето имате да кажете като критика?!
Ха напънете се малко повече , де(ЛОЛ)


Жули

27 Октомври 2006 10:21
Какъв панаир - то като съвместно провеждани неонацистко сборище и празник на Юманите
Жули ме изпревари, но все пак:
Кресльовците, трябва да имате някакви много сериозни основания да не харесвате толкова Путин, кажете
Защото
при него Русия не може да бъде гледана като взаимоспомагателна каса или благотворително дружество
спря разпродажбата на страната (помните вносната девалвация) и стабилизира рублата
не позволи заграбването на енергийните й ресурси от "олигарсите"
сега подхваща сахалинската далаверка защото е неизгодна за страната му
не пазарува интересите на страната си
вдигна жизненото равнище от буквално военновременно положение в началото на 90те
възстанови националниата гордост и външния престиж
Защото
не показва да е впечатлен от нечии имперски химери
държи на ООН, международното право и норми и нарича нещата с имената им
бе против агресията в Ирак и сега е против планираното военно решение за Иран
но и отделя внимание на военната доктрина и интересни системи оръжие
развива добри отношения с Китай и направи ШОС сериозна икон и стратегическа тежест
каза причина за ядрения опит на Сев Корея е "сбъркания" тон на някои на 6-странните разговори
Защото
езика му не е заврян в задника на чужди правителства, корпорации и банки
за разлика от много други знае какво говори и го прави кратко, ясно и умно
вкл не му мигва око да си прави актуални шегички с конкретни лидери (кацав е само един случай)
събра очите на европейците като им рече да си държат лекциите за някой с много време и малко акъл
коментира английската съдебна хроника, затворническото население в Испания и произхода на понятието "мафия"
похвали много енергийната хартия и отказа подпис поради елементарните приниципи на капитализма - вие търсите, ние предлагаме, иначе пазар свободен и голям.
Не вярвам да му се сърдите заради високия личен рейтинг защото отдавна кой ти обръща внимание
Но, все пак кажете, познавам ли поне в нещо или има пропуски. Но, ако е само ей така дежурно, значи сте най-обикновени фашистващи чворчета, на които са креснали и те - дуят бузки и врещят ли врещят.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД