:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 577
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Академик" върви по график, 3-и е в групата

България домакин на европейско първенство по баскетбол догодина
"ЛУКойл Академик" върви по график и е трети в гр."С" за Купата на УЛЕБ. Пред баскетболния ни шампион - пак с по 2 победи и 1 загуба, но с по-добра точкова разлика, са "Сиена"(Ит) и "Алба" (Берлин), а за II фаза се класират първите 4 от 6-те отбора.

Онзи ден шампионите измъкнаха 68:66 срещу "Апоел Мигдал" (Изр) в София. Георги Чековски - 21 т. и новото попълнение Мате Скелин (Хърв) - 15 т. и 10 борби донесоха победата. Незабележими бяха Ламонт Джоунс - 7 т. и Тодор Стойков - 5. Американският гард все пак се отчете с кош в последните секунди и открадна топка.

В другите мачове "Монтепаски" би като гост "Химки" (Рус) със 104:102, а "Алба" стори същото срещу "Остенде" (Бел) - 80:69.

Мъжкият тим на ЦСКА пък е последен в гр."G" за Купата на ФИБА-Европа след втора загуба поред - 86:93 от лидера в Турция - "Тюрк Телеком". Двубоят се игра пред 5000 зрители в зала "Ататюрк" (Анкара) и бе дебют в евротурнира за треньора на "червените" Крешимир Башич. В следващия мач ЦСКА посреща "Паниониос" (Гър) и само победа ще съхрани шансовете на тима за II фаза.

Женският тим на ЦСКА пък пристигна вчера сутринта в Тел Авив след продължително пътуване от Хърватия. Днес "червените" играят срещу местния "Апоел" втория си мач за Купата на ФИБА Европа.

На последното заседание на борда на ФИБА-Европа пък бе решено, че България ще е домакин на европейското първенство за жени до 20 г. (13-22 юли 2007 г.).
676
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД