:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 575
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Отново

в нарядите е реферът Христо Ристосков, след като бе пребит преди месец и половина пред дома си в Сандански. Той е назначен за 4-и съдия на двубоя от 14-ия кръг на "А" група "Марек" - "Славия", където главен рефер е Антон Генов.



За 2,5 г.

подписа със "Славия" сръбският защитник Мирко Поледица (28 г.), който е свободен агент. Той бе искан от "Левски" преди 3 сезона, играл е в "Спарта" (Прага), а за последно - в "Легия" (Варшава). Поледица може да дебютира още в събота срещу "Марек", тъй като от отбора ще липсват наказаните Георги Мечечиев и Ангел Стойков. Отборът на "Славия" ще пътува за Дупница в деня на мача, като предната вечер ще е на лагер в станцията на БТА на Витоша.



Свободен

вход обяви ръководството на "Пирин" (Блгр) за домакинството срещу "Видима-Раковски" в събота, съобщи "Спортал". Благоевградчани обявиха, че не са доволни от назначението на Стефан Спасов-Пастата за рефер на мача. "Пирин" ще обжалва наказанието на треньора си Йордан Самоковлийски да не стои 3 мача на пейката.



Нови

договори с руския елитен "Амкар" (Перм) сключиха Мартин Кушев и Захари Сираков, но такъв не бе предложен на третия българин в отбора - Евгени Йорданов. Кушев (33 г.) преподписа за 1 сезон, а Сираков (29 г.) - за още три.



Австралийският

национал Хари Кюъл (28 г.) бе уверен от наставника на "Ливърпул" Рафаел Бенитес, че мястото му в отбора не е загубено, макар да не е играл още през този сезон и да се очаква в игра едва след 3 месеца. Халфът първо претърпя операция на стъпалото, а след това и на слабините. "Той ще е за нас като ново попълнение", обясни Бенитес.
749
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД