:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 495
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ясни ненужните в ЦСКА

Румънецът Петре ще липсва за "червените" в 3 мача
Даниел Георгиев
Футболистите, които няма да трябват на ЦСКА през пролетта, вече са ясни на треньора Пламен Марков, научи "Сега". През зимата ще им се търсят трансфери или ще бъдат преотстъпени.

Със сигурност ще бъде даден под наем някъде Даниел Георгиев (24 г.). Той едва бе оставен в състава през лятото и оттогава имаше малко шансове за изява. Георгиев не само не ги използва, но и срещу "Рилски спортист" (3:1) за 15-ина минути получи 2 жълти картона и оттогава е твърда резерва. Другият заложен на дузпата е пак младок - Александър Бранеков (19 г.). От капитан и фаворит при Миодраг Йешич той потъна в забвение при настоящия треньор. По-предпочитан от него е младежкият национал Иван Иванов (18 г.). Има данни, че Бранеков може да бъде продаден на "Партизан" (Белград) през зимата, ако Йешич се задържи като наставник там. Другият вариант е по-възможен - Бранеков да бъде преотстъпен на сателита "Вихър" (Горубляне), тъй като оттам в ЦСКА ще бъде взет Адриан Олегов.

"Армейците" ще направят опит да намерят отбор и на сръбския вратар Оливер Ковачевич, който няма нито един официален мач този сезон.

В замяна се чакат нови играчи, доста от тях чужденци. Агенция БГНЕС твърди, че в снощната контрола Словакия - България Марков е гледал 3-ма от домакините - халфа Здено Щърба и нападателите Адам Немец и Станислав Шестак, все играчи на лидера "Жилина".

Докато бе в чужбина, треньорът на ЦСКА бе изненадан неприятно, че в 3-те оставащи мача до Нова година ще е без Флорентин Петре. Румънецът получи мускулна травма, докато тренираше с националния си тим за спаринга с Испания, също снощи.
12
1905
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
16 Ноември 2006 09:59
...Марков е гледал 3-ма от домакините...

Той по-добре да беше гледал как варианта "червена" защита и липса на "синьо" напред ни докара до поредния резил.
Всъщност то Ицо най трябва да гледа, но ми се струва, че не е току така Марков да е с него...явно Ицето готви абдикация...най-после, ама Марков ли ще го сменя?
16 Ноември 2006 11:11
Най-после едно нещо да е ясно в кочината.А кога ще закрият клуба, все още не е ясно?Нищо, ще се изясни.
16 Ноември 2006 11:26
Нещо което е не съвсем по темата но би трябвало да заинтересува нашите братчеди-панчаревци, лъвове, титани. Едва ли, те имат други грижи. Левски да не вземе са счупи каръка в ШЛ и да направи точка(и) в нея. Защото с капо не се излиза

Митал прави завод за боклуци, взима базите

Евентуалният нов собственик на ЦСКА Прамод Митал най-вероятно ще получи базите на клуба - стадион "Българска армия", "Червено знаме" и базата на Панчарево. Това ще стане, след като собственикът на "Кремиковци" е обещал да реши проблема на София с рециклирането на боклука.

Митал имал планове в металургичния комбинат да се преработват боклуци, а в замяна на това общината да предостави на Митал собствеността върху базите, за които толкова години се бореше Васил Божков.

Именно заради ненамесата на държавата сегашният бос на "червените" се оттегля от управата на ЦСКА и ще продаде основния дял от акциите си на индиеца. Официалното обявяване на смяната на властта в Борисовата градина ще стане след края на сезона.

След като вземе властта на "Армията" в свои ръце, Митал се е зарекъл да осъществи намерението на Васил Божков да реконструира базите. Такива бяха намеренията на шефа на "НОВЕ Холдинг", като той имаше на разположение готовите планове, изготвени още по времето на бившия шеф на ЦСКА и "Мултигруп" Илия Павлов. Негови бяха идеите за модернизиране на стадиона, базата на 4-и километър и Панчарево.
16 Ноември 2006 12:04
Алцек, ЦСКА ще бъде закрит точно тогава, когато Левски спечели Ш. Лига... нито ден по-рано, нито ден по-късно...
16 Ноември 2006 12:30
А, докич, това за митал е добра новина, зер малко се поочисти столицата . Ще му сваля шапка обаче ако изрине боклуците от герена. Това е скромна задача сравнима само с почистването на Авгиевите обори
16 Ноември 2006 12:30
Абе aLCEK, защо не си гледаш Марчето, а ръсиш тъпизми.
16 Ноември 2006 13:41
Цесекистче, гледам си се появил.Дай коментар за мача на нацтима, ЗАвинаги го правиш, а сега...
16 Ноември 2006 13:57
Govedokiller, Митал почва като истински милиардер от авгиевите обори на пипиниерата Развъдник на змии дето му викаше Гочето. Той за това ще бутурясва и Парк де прас
Ти за нас не бери кахър. Все някак ще се оправим и без него.
То е сега е ваш ред. Нали от как ръкоположеният от Партията-майка за милионер бай Васил ви пусна на автопилот след като станахте миналата есен в профтурнира завинаги номер 5 бял ден не сте видяли.
16 Ноември 2006 14:40
Алцек, не съм гледал мача, не мога да коментирам, за разлика от теб и други спецове-предимно левскарчета, на които всичко ви е ясно защо и как...
Като слушам радио също трудно мога да си изградя представа кой как е играл на терена...
16 Ноември 2006 15:18

Нафтекс: БФС да провери ЦСКА, Левски и Славия!
Изпълнителният директор на Нафтекс Пламен Киряков е внесъл жалба в БФС с която иска да бъде проверена евентуална "свързаност" между лица от ръководствата на Левски, ЦСКА и Славия. Това съобщиха за Sport1.bg от пресслужбата на бургаския клуб. Жалбата на Киряков е до Изпълкома на БФС и има входящ №1820 от 15 ноември 2006 година.

"Моля да бъде извършена проверка на твърдените в настоящата жалба факти и да бъде установено наличие или липса на хипотезата по чл. 24 ал. 4 от Устава на БФС и чл. 28 ал. 2 от Правилника за статута на футболния клуб-член на БФС по отношение на футболните клубове както следва: ПФК Славия 1913 АД и ПФК Левски АД; ПФК Славия 1913 АД и ПФК ЦСКА АД и ПФК Левски и ПФК ЦСКА АД. Моля, в случай, че на ПФК Нафтекс АД и ПСФК Черноморец Бургас АД бъде наложено наказание, същите наказания да бъдат наложени на ПФК Славия 1913 АД, ПФК Левски АД и ПФК ЦСКА АД, като бъде отчетен и фактът, че тези отбори се състезават в "А" професионалната футболна група", се казва в жалбата.

(снимка: натиснете тук)

Редактирано от - James W. на 16/11/2006 г/ 15:26:44

16 Ноември 2006 16:36
Ако спрягания Митал е този, който е собственик на Кремиковци, голяма изненада ги чака всички червени (работещите в завода вече го знаят).

P.S. Митал са трима братя от Индия, но само един от тях е богатия, а другите чакат каквото им се отпусне. Дано да не стане така, няма да е хубаво за никой: първо ще се излеят безмислени милиони, за да се направи нещо показно; след това идва застоя; и накрая ... всеки от червените е до болка запознат с това. Пример: появата на сегашния ви благодетел.
16 Ноември 2006 19:17
бе и на мен ми е малко невероятно баш Митал да се занимава с ЦСКА, че и да разговаря с Божков, ма... като се сетя каква сватба вдигна свят ми се завива, та какво ще прави в ЦСКА като може да има ако поиска Барса, Челси, ЦСКА (другата от СССР) Милан, и който си поиска...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД