:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Седем души пострадаха

 
от падащи дървета при силна буря, която се разрази в района на Москва в неделя, съобщи АП, като се позовава на информация от Министерството на извънредните ситуации. Силни ветрове, придружени от проливни дъждове, прекъснаха електричеството и оставиха повече от 25 хиляди жители на Москва без ток. Според агенция Интерфакс, един човек е загинал от токов удар.



Снимка НЮЗРУ





Диетите съкращават живота



на пълните хора, които искат да намалят теглото си, писа в. "Гардиън". Изданието се позовава на изследване, направено от специалисти на Института по превантивна медицина към Университетската болница в Копенхаген. Според учените хората с наднормено тегло, които се опитват да отслабнат, умират по-рано от хората, които не спазват хранителни режими и запазват килограмите си.



Промените в климата застрашават





най-вече Африка - люлката на цивилизацията, предаде Ройтерс, цитирайки мнението на експерти по проблемите на глобалното затопляне. Прехраната на повечето домакинства в Африка зависи от земеделието, така че сушата и наводненията са пагубни за тях, смята Дженифър Морган, директор на Програмата за глобални промени в климата към Световния фонд за дивата природа.

Пустинните терени са заплаха за милиони африканци, които могат да останат без дом. Изчезването на горите, пресъхването на водоизточниците и увеличаването на нивото на моретата може да станат причина за масови миграции, които от своя страна ще доведат до етнически конфликти.
331
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД