:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,729
Активни 196
Страници 24,363
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мартин Петров

ще подпише с "Атлетико" (М) до петък, обяви испанското радио "Кадена сер". Същевременно украински медии съобщават, че "Шахтьор" (Донецк) следи развоя на преговорите на испанския клуб с "Волфсбург" и също може да прати оферта за Петров.



Националът

Здравко Лазаров пренебрегна офертата от $650 000 на "Ал Аин" (ОАЕ), съобщи радио "Гонг". Нападателят ще преподпише за още 1 г. с "Трабзонспор", за което много настоявал новият треньор Фарук Хаджибегич.



"Марек"

ще започне първенството в "А" група, въпреки напускането на президента Стефан Милушев, съобщи радио "Спорт". Досегашният бос води преговори с бизнесмен, чието име ще бъде обявено днес. Според в."Струма" това е собственикът на сокове "Ганчев" в Пазарджик.



"Славия"

ще играе на лагера в Германия контроли с отборите от II бундеслига "Алемания" (Ааахен) и "Гройтер Фюрт", съобщи "Фокус". "Белите" ще участват и в турнир с "Малатияспор", "Дармщадт", "Офенбах" и словенски тим.



Наставникът

на "Етър" Валентин Игнатов се е договорил устно с клубните шефове за нов договор, съобщи "Фокус". Той проведе вчера първата тренировка, като от нея отсъстваха няколко играчи. Веселин Станчев е с разкъсано сухожилие, Росен Ванков е в казарма, а Ивайло Йорданов-Шеки преговаря с "Вихрен", "Рилски спортист" и "Спартак" (Пд). Новите са Танер Халилов и Иван Пенчев.



Вратари

ще търси "Светкавица", след като обяви за продан Георги Щерев и Калин Артакиев. През лятото са уговорени по 2 спаринга с "Шумен" и "Видима"-Раковски", и мачове с "Черно море" и "Сливен 2000".



Новият

член на Западна "Б" група "Локо" (Мездра) взе сина на Атанас Михайлов - Виктор. Клубът внесе гаранция от 20 000 лв. в БФС и подаде документи за лиценз. До новия сезон съблекалните и трибуните на градския стадион ще се ремонтират.



Нападателят

на Австралия Джон Алойзи (29 г.) ще премине в "Панатинайкос" като свободен агент. Той обяви още преди седмица, че напуска "Осасуна".



"Фулъм"

си осигури за идния сезон исландския национал Хайдар Хелгусон (27 г.). Голаджията идва за 1.3 млн. паунда от "Уотфорд", където вкара 20 гола през миналото първенство.
892
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД