:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Оживление

Нездраво оживление е обзело преса и гражданство преди Никулден. Всички са ръгнали като побеснели, но о, чудо - не към Европата. Там тече обратен процес, поне ако се вярва на "Труд". "Браво, прибрахте си крадлите" - била ни похвалила Виена на фона на статистиката, според която през февруари арестуваните мургави нашенци достигали трицифрено число, а през октомври и ноември паднали така, както обикновено пада "Левски" в Шампионската лига.

Не, юрушът е другаде - към шараните и ГЕРБ! Откъм рибоците всички пишат скучно в кой дюкян кое колко струва, но само "24 часа" известява, че шараните бъкали и в морето край Шабла. Непостижими са шегите на свети Никола, освен ако не е пробил дигата при Дуранкулашкото езеро, догаждат се местни пред вестника.

Риба в мътна вода обаче най-добре се лови в политическите гьолове, знаят чевръстите. Такива азмаци са се разлели край новоучредения ГЕРБ. Според "Стандарт" въпросният ГЕРБ е нещо като Клондайк за мераклиите за власт. Тия мераклии са се устремили нататък също персонажи на Джек Лондон, с корито и светла мечта.

Летец, ректор, студент, нотариус, бивши леви ръце на десни вождове и десни ръце на леви - много са, бързат. Не се виждат само кръшни манекенки като при царя, но нечленоразделни люде, както и предани такива - бол. Най-предан, както подобава по сан, и най-отпред, се е класирал формалният председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. За неформалния лидер той се изказва сърдечно в "24 часа": "Винаги съм се възприемал като едно цяло с лидера".

Нам се чини, че в ГЕРБ предстои състезание кой най ще залепне до ББ - като ГЕРБова марка. Нему и ще се усмихне златоносната политическа Фортуна. Пък ще му изпее и химна на партията, поместен в "Труд": "ГЕРБ - ти си надежда. В теб е нашта вяра. ГЕРБ! България е в нас и ни зове в този час". Текст - Лозан Такев, музика Митко Щерев. Жалко, че за ББ нищо не се споменава ...

Оживление!
1099
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД