:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,340
Активни 544
Страници 1,785
За един ден 1,302,066

Батков: "Челси" иска от "Левски" Ричард

Ричард Еромоигбе
От "Челси" има сериозен интерес към халфа на "Левски" Ричард Еромоигбе. Това обяви сензационно собственикът на "сините" Тодор Батков. Нигериецът бил харесан заради играта си в Шампионската лига, а новината дойде след среща в лондонския хотел "Роял гардън" между Батков, бившия собственик на "Левски" Майкъл Чорни, изпълнителния директор на клуба Наско Сираков и треньора Станимир Стоилов. Разговорът, продължил 3 часа, предхождаше снощния мач с "Челси" - последен за "Левски" в тазгодишната Лига.

Батков не спря дотук и добави, че за селекцията вече са осигурени двама нови футболисти - офанзивен халф от Източна Европа и защитник от Южна Америка. Освен това мениджърът на Ричард твърдял, че вече е намерил отбор за нигериеца, също от английската Висша лига.

Чорни от своя страна каза, че "Левски" вече има едно сигурно попълнение от чужбина. Предполага се, че това е македонският национал Дарко Тасевски.

На срещата присъства и мениджърът Лъчезар Танев, с когото бяха обсъждани трансфери на футболисти на клуба. По-късно Танев разкри, че трима от "Левски" - Станислав Ангелов, Димитър Телкийски и Георги Иванов, имат много сериозни оферти. Интересът към първите двама е от клубове от Западна Европа, а за Гонзо - от Източна Европа. Батков добави, че голям интерес има още към Лусио Вагнер, Валери Домовчийски, но продадените щели да бъдат само трима. Толкова и ще бъдат купени.

Самият Лусио вчера удължи договора си с "Левски" за още 3 г., и той вече е до лятото на 2010-а. Вагнер стори това в София. Заради травма той не бе в групата на шампионите за Лондон.
92
2086
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
92
 Видими 
06 Декември 2006 00:34
край на мъките...
колко жалко е да си левскар...6 мача-6 загуби. Голове 1:17.
Единствен голмайстор рома Огнянов.
Ако имате поне малко достойнство ще изпишете със златни букви името на рома Огнянов на входа на стадиона си, и редом до Гунди на интернет сайта ви. Все пак рома Огнянов ви спаси от абсолютната 0 в първото ви и последно участие в Ш.Лига...
06 Декември 2006 00:50
Присмял се циганина на цигането !

Индия е вашата Родина
Примат Мангал е вашият баща,
Кремиковци ви е квартала
сополиви циганета вашите деца !
06 Декември 2006 01:02
Джани, .
06 Декември 2006 01:14
Alcek,
06 Декември 2006 01:23
Джани, защо изпадаш на тяхното ниво?Никога не съм харесвал:"Еничари са вашита деца"Предпочитам:"Еничарски са вашите сърца.."Грешката винаги може да се поправи, а нека не обиждаме тези, които още не са ориентирали.В крайна сметка е крайно време да спрем простотиите и чупенето на глави.
06 Декември 2006 02:05
Създани с указ от чужди агенти-комунисти, с чуждо име, със стадион на чужда земя, открадната от собственика и.Простено ви е, ама поне играйте ФУТБОЛ, а нве бетон!!!
06 Декември 2006 02:22
Що да не се будалкам?
С циганите, винаги можеш да си правиш ташак!
Забавни са !
06 Декември 2006 05:56
Батков трябва да си намери добър лекар.Той е психопат.Доскоро дърдореше простотии как щели да бият Челси, Вердер и Барса сега ново пет.Знам че сте негов вестник но имайте страх от Бога и пишете истината.Досега Левски не е продал нито един играч в елитен отбор и никога няма да продаде.Защото да играеш в Левски е диагноза.Тези некадърници да се сърдят на Италианската прокуратура че станаха за смях пред цяла Европа.Батков се засилил с цървулите да влиза в Европа.Войнстващ простак и мутра, а простотията иска да се показва и е агресивна.Моля ви не пишете повече за сънищата на този човек
06 Декември 2006 07:50
Брей, само уефскари будуват до късна доба!Точките ли си броите, че сън не ви хваща?
06 Декември 2006 07:50
на тези гонзо и боримиров им трябваше батков на терена да ги пишат в историята на шампионската лига
що разваляте отбора с тези старци да ги пишат по вестниците
не ви е срам с тоя исторически комунистически монументализъм
06 Декември 2006 07:59
миланов милански нападател око не вади
06 Декември 2006 08:55
Завинаги, в голяма грешка си. Единствения голмайстор на говедата( във вярната врата, де), няма да въде изписан със златни букви никога! Той строши на две думата на насраков! Насо искаше 0:50, а цигането вкара гол и задраска нулата. За награда напролет ще е заточен да играе в Родопа (См). Така говедата наказват провинилите се! Виж за другия голмайстор положението е различно, Да е жив и здрав и да пази в колкото се може повече мачове
06 Декември 2006 09:55
А бе я си глейте осмърдяната кочина!
Как се виждате в оранжеви екипчета, а?... Ае сичкото ЦСКА у лево!!!
Само Левски!!!
06 Декември 2006 10:12
Оранжевите екипи, са мит, сътворен от сините шамани! На вас жълтите снощи много ви отиваха, но кафявите ще ви отиват още повече!
06 Декември 2006 10:13
Не мога да си кривя душата и да кажа, че ЛС постигна успех при участието си в ШЛ. Представянето им е посредствено, ако ще ги успокоят думите " а, бе играхме добре, представихме се достойно" и т.н... мога да им ги кажа, но че не са отбор за ШЛ си е видно./то не, че скоро ще имаме отбор спосопбен да надскочи уговореното ни първенство и да покаже футбол/. От цялата олелия разбрах и се убедих само в едно, Наско е пълен и кръгъл глупак след изказванията му , че не може да пожелае успех на другия отбор и Батков показа, че е пълен въздух под налягане и махленски тарикат. С индиеца не може дори и пишката си да мери, а какво остава за парите... така, че да внимава с тъпите си изказвания... то бива ненавист към другия отбор , но тяхното е проява на тъпотия и простотия. Въпреки тези дребнави душици, пожелавам успехи на ЛС : поне една победа на острова над действащ европейски шампион, пък било то и в мач без значение.
Сътресенията в ЛС тепърва предстоят.
06 Декември 2006 11:10

“Мисля, че в този мач се опитахме да играем добър футбол и се получи. За жалост не успяхме да отбележим гол.
Дядо Боримиров

тези гениални мисли ги чуваме вече за 6-ти път...
06 Декември 2006 11:12
Левски си тръгва от европейската сцена без точки, но с натрупан международен опит.


1:17 e много добър опит пожелавам ви го и занапред
06 Декември 2006 11:12
и все пак чувам добре сте играли, ама сте немали късмет, жалко
06 Декември 2006 11:15
левскарчетата може вече да се похвалят, че дори и Шевченко вече им е вкарал гол...
06 Декември 2006 11:16
Кви сътресения, кви пет лева, бе Dago.Сътресения ще има в новия заводски отбор.Чудя се , тоя митал , ще докара ли някой известен индииски футболист?
06 Декември 2006 11:16
ми сега чекам, да почнат да се хвалят с оферти от чужди* клуПове за звездите
*турски имам предвид
06 Декември 2006 11:17

Левски са били посетени и от доскорошния собственик на ЦСКА Васил Божков, който също е в Лондон. Божков е имал срещи и с ръководството на "сините" и Майкъл Чорни.



мда пожелавам ви черепа да ви купи
да видим дали нема да рИвете после

Редактирано от - James W. на 06/12/2006 г/ 11:18:32

06 Декември 2006 11:32
Най-после мъките свършиха! Мъките за нас-публиката, на която се наложи да гледаме 6 невзрачни изяви на измислени футболисти. Пропуснахме велики мачове и европейски дербита, благодарение на bTV, за да слушаме след всяка загуба колко сме равностойни, ама нямаме късмет.Отдавна не се интересувам от вътрешното "първенство", но се наложи да изтърпя докрай простотията на спортната редакция на bTV, упорито излъчваща тези срамни срещи.Моля се никога повече толкова неподготвен български отбор да не се появява на европейска сцена!
06 Декември 2006 11:33
След подобен мач се чувствам много зле. И няма как да е иначе след натрупаните толкова много загуби. Видя се, че нямаме нужната класа, а новото на първенството, в което играем си каза думата.

След всеки мач в Шампионската лига казваме, че сме играли силно, че въпреки загубите сме се представили добре, но според мен резултатът на светлинното табло трябва да е отражение на силната ни игра. За мен няма значение срещу кого играя – загубата си е загуба без значение кой е противникът ти.”

ето тва е приказка, не като на баткауу и педераско
06 Декември 2006 11:34

Всички почиват срещу Левски...
Левски (Сф) приключи протоколното си участие в групите на ШЛ като най-слабия тим на сезона. Може би и в историята на "турнира на богатите", но по тази тема трябва да направя някои справки. Един гол пасив не стигна на "сините", за да изравнят (анти)рекорда на Спартак (Москва), но руснаците все пак са друга бира, тъй като по примера на един друг български клуб са елиминирали Реал (Мадрид), Наполи (Италия), Аякс (Холандия) и са побеждавали германци и англичани през годините.

Левски обаче си е Левски – периферен тим от типа на Кошице и Артмедия (Словакия), Марибор (Словения), ХИК (Хелзинки), Молде (Норвегия), Тюн (Швейцария), Шурм (Австрия) и т.н., един от тези, които по някакъв начин допълват програмата. Не умирам от любов по клуба на агент Николай и телевизионните гейове, но все пак като българин ми беше досадно да отбележа пълното пренебрежение на Челси и неговата публика към "балканското чудо". Аристократите от Лондон възприеха гостите си като преставители на типа "Борат" и през целия мач отбиваха номер в името на еврейската солидарност...

В изминалите три месеца "сините" от София записаха шест загуби, баланс 1-17 и рекорд по безразличие в Европа. Едва ли някога в архивите на ШЛ ще се намерят толкова примери за абсолютната нелигитимност и неизвестност на един клуб, за когото британската преса с голяма мъка отпусна няколко реда в навечерието на двубоя на "Стамфорд Бридж". При всички случаи доста по-малко в сравнение с мястото, отделено на сделката на Митал за покупката на ЦСКА (Сф)...

Това е положението, уважаеми. Нямам нищо против Станимир Стоилов и неговите играчи, но истерията около "историческия пробив" не донесе нищо повече освен ново издание на историческия "син" комплекс. И как иначе като преди година ЦСКА победи актуалния еврошампион Ливърпул на неговия терен в мач "без значение", а сега в същия контекст Левски дори не изпоти Челси? А разликата между "червените" от "Анфилд" и "сините" от Лондон е като между "Армията" и "Герена", тоест между континента и ... квартала. Защо ли? Ами при подобни показатели привържениците на ЦСКА щяха да вдигнат революция, а не да се "забавляват" като първи мазохисти на планетата. Въпрос на ценностна система...

Така или иначе приключи едно голямо изнасилване на българския клубен футбол. Седем точки разлика, коефициент 7 за титла на Левски или 1-17... Всеки може да потърси своята гледна точка спрямо тези факти. Възмездието за лъжата, спекулацията и подмяната дойде, макар и не в пълното си измерение, тъй като всички почиваха срещу Левски. Впрочем както каза един умен човек в последното предаване на Крум Савов миналата неделя не толкова отдавна ЦСКА спечели 10 (десет) точки срещу шампионите на Испания (1:0, 0:0 срещу Реал Сосиедад), Англия (0:1, 2:0 срещу Ливърпул) и Германия (4:3, 0:4 срещу Байерн). А що се отнадя до "старата" и "новата" история на футбола, архивите помнят само фактите, а според тях и след хиляда години "армейците" ще имат три европейски полуфинала, Славия – един, а Левски - десетилетен миманс и 0 точки в Кубертеновия етап на ШЛ. Беверен, ти вече не си сам...

ГЕОРГИ АТАНАСОВ
06 Декември 2006 11:37
(снимка: натиснете тук)
06 Декември 2006 11:39
Черепухата е отишла в хотела на Клецки да си вземе парите от ШЛ ... нали той им даде титлата... продаде и ЦСКА ... шапка му свалям, голям бизнесмен е... а говедата нека чакат селекция от парите от ШЛ
06 Декември 2006 11:44
Левски обаче си е Левски – периферен тим от типа на Кошице и Артмедия (Словакия), Марибор (Словения), ХИК (Хелзинки), Молде (Норвегия), Тюн (Швейцария), Шурм (Австрия) и т.н., един от тези, които по някакъв начин допълват програмата.
... клуба на агент Николай и телевизионните гейове


06 Декември 2006 12:01
Малиииииии, направо незнам за къде са Челси без Ричард! Да го купуват бързо, че иначе ги очакват само провали
06 Декември 2006 12:30
small excerpt image
"Гардиън": Левски съживи Шевченко и Шон-Райт Филипс

лески-майка тереза
06 Декември 2006 12:55
James,
Добри попадения, и със статиите на маестро Атанасов, и със приликите...
06 Декември 2006 12:58
06 Декември 2006 13:09
Роман Огнянович все пак отсрами леФскарите..., а тоя Батков милионер с изглед и интелект на селски тарикат, от яд не знае кво хортува...Но нейсе, ако можеха така да бягат и ритат, както приказват "как вълната им пречела", цена нямаха да имат...Боксовата круша в ШЛ, ама със самочувствие на принцеса...Ха Ха.
06 Декември 2006 13:28
(снимка: натиснете тук)
06 Декември 2006 13:34
.Какво накацахте като мухи на ла*но около поредното изгрухтяване на жоро свинята?
06 Декември 2006 13:35

Как ви се стори представянето на Левски в Шампионската лига?
Отлично, "сините" изиграха силни мачове срещу големи отбори
10% (25 гласа)
Добро, има какво да се желае, но срещу тези съперници толкова
30% (74 гласа)
Лошо, Левски можеше да запише някакъв точков актив
8% (21 гласа)
Много зле, по-добре отборът да не бе влизал и да не срами
47% (116 гласа)
Без коментар
5% (12 гласа)
Общо гласове: 248
06 Декември 2006 14:07
Но "Левски" спечели още един приятел , не забравяйте ! Шева вкара първия си гол в ШЛ за сезона. Жалко , че и аз не съм някой закъсал с формата играч на Челси Като нищо щях да направя сефтето.
06 Декември 2006 14:16
според тая анкета в сайта на ГА има неколко сини фена за които 006117 е достойно представяне и дори успех
06 Декември 2006 14:31
Важното е, че момчетата тичаха през цялото време и никой нямаше мускулни крампи и симптоми на задух. А онзи фамозен гол на юношата буеден мое да е един, ама Голя-а-а-а-м!
Па и в края на краищата, Уевски си направи истински финанЦов удар.
Нова година, нов късмет!
06 Декември 2006 14:40
Васил Божков иска 50% от Левски
Бившият мажоритарен собственик на ЦСКА Васил Божков е обсъждал възможността да влезе в управлението на вечния съперник на "червените" - Левски, научи Sport1.bg.

Най-богатият българин пристигна в Лондон точно по време на престоя на "сините" за мача им от Шампионската лига срещу Челси.

Васил Божков е провел бизнес-среща с шефа на Левски Тодор Батков и неговия благодетел Майкъл Чорни в хотел "Роял гардиън" в английската столица.

Според информацията Божков е пожелал да влезе в управлението на Левски с цели 50%.

Припомняме, че преди да поеме управлението в Борисовата градина, крупният бизнесмен бе в Управителния съвет на "сините".
06 Декември 2006 14:50
Както се казва, парите не миришат.
А дяволът не носи само Prada
06 Декември 2006 15:01
участието на левски е едно от малкото високи неща постигнати от футбола в българия, илюзия е очакването да победят големите пари, но спечелиха и другите ни футболисти и публиката ни, летвата вече е много по.високо
06 Декември 2006 15:18
Прав си Пейчо , летвата е у кота 006117
06 Декември 2006 15:23
много е фенско, но щом туй те радва лошо няма, изпуснахме вердер, челси е машина, барса е със суперроналдиньо, кой може да ги победи
06 Декември 2006 15:25
aбе важното е че продължавате да мечтаете...
ама не е ясно за какво
06 Декември 2006 15:30
е нема да съм ви в купона, инжойте си сами
06 Декември 2006 15:31
Тоя Ричард е скапан дефанзивен халф. Никаква работа в нападение, а и дядо Боре може би заради годинките си може би поради вродена некадърност не може да изнася атаките та... в полузащита Левски са наи-зле. И тоя видинския селянин искаше да става футболист на България миналата година. Смешник.
06 Декември 2006 15:42
нали глоди го беше наградил с неква картонена купа, преди 2 години или нещо такова.
06 Декември 2006 16:10
за Ричард не знам, но дедо боре не е лош - "Като се напие, не повръща"
06 Декември 2006 16:41
Нова година, нов късмет!


Прав си Пейчо , летвата е у кота 006117

Ами засега нито Цецка, нито Ботев са стигали тази летва...
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД