:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,455
Активни 138
Страници 24,089
За един ден 1,302,066

"Нафтекс" желае Ераносян

Шефовете на клуба най-сетне приеха оставката на Цветанов
"Нафтекс" ще се опита да убеди Едуард Ераносян да поеме отбора през зимната пауза на първенството, съобщиха запознати с намеренията на клубното ръководство.

В събота вечерта тимът падна с 0:1 в Бергас от "Родопа" и се закотви на дъното в "А" група. Веднага след срещата треньорът Иван Цветанов, известен и като Трите Хикса, подаде за 4-и път оставка, като пое цялата вина за представянето на отбора. Вчера сутринта Съветът на директорите на "Нафтекс" най-сетне уважи молбата на треньора.

Така до края на есенния сезон бургазлии ще бъдат водени от бившия си играч Благомир Митрев, който бе помощник на Цветанов. Усилено обаче започва търсенето на нов треньор, като фаворит за поста е именно Ераносян. Той изведе "Локомотив" (Пд) до първа титла в историята на клуба през 2004 г., но от месец е безработен, след като бе уволнен. Освен за "Нафтекс" Ераносян е спряган и за "Берое", както и за Португалия, където изкара няколко сезона като футболист.

От ръководството на "Нафтекс" обявиха също, че през седмицата ще бъде разгледано детайлно представянето на всеки един футболист. Предвиждат се финансови санкции за тези, които не са се изявили на ниво. Наказанията ще бъдат най-вече парични, като на някои футболистите ще бъдат намалени възнагражденията.

"Взимаме мерки за излизане от тази ситуация и още през седмицата ще има сериозни резултати. Във всички случаи обаче нещата няма да останат така, каквото и да ни струва", заканиха се от ръководството на бургаския клуб.
1
593
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
31 Октомври 2005 09:53
Тези приказки, че ще се вземат мерки каквото и да струва сме ги чували. Истината е, че и малкото кадърни играчи ще бъдат продадени през зимата, а на тяхно място ще се привлекат без трансферни суми деца от разни юношески отбори и световно неизвестни чужденци(пак без пари). И никой сериозен треньор не би се хванал с последния в групата, ако не му обещаят пари за поне 10 нови играчи. Кой дава обаче?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД