:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 565
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В "Челси" давали пари под масата

Лидерът във Висшата лига "Челси" е обект на разследване от страна на футболната асоциация за нелегални плащания, съобщи в."Нюз ъф дъ уърлд".

Повод е разкритието на бившия играч на клуба Джими Флойд Хаселбанк, който сега е в "Мидълзбро". В автобиографията си нападателят твърди, че докато бил в "Челси", е получил неосчетоводени 100 000 паунда за отстраняването на "Арсенал" в 1/4-финала за Шампионската лига през 2004 г. Първоначално собственикът Роман Абрамович обещал по 50 000 на играч, но в края на месеца в сметката на всеки се появила 2 пъти по-голяма сума.
1
637
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
31 Октомври 2005 14:22
Как пък разбра, че не са осчетоводени? Обещал им 50 хил., а пък накрая в сметки се появили 100 хил. Е, и? Ако бяха само 50 хил. по какво щеше да се познае, че са осчетоводени. Доколкото знам по банков пък е трудно да плащаш скрито или "под масата". Нали от сметката-наредител на трансфера се пази history за всяка транзакция. Там много добре се вижда при проверка или одит какви суми и накъде са трансферирани. Виж, ако са му ги броили на ръка вече е друго нещо. Егати и простото и неблагодарно човече!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД