:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 352
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Третото

издание на коледния турнир на "Овергаз Баскет Академия" стартира днес в 10 ч. в залата на ст. "Българска армия" в София. В надпреварата ще участват 5 отбора в категория "момчета до 12 г." - сборен тим на "Овергаз Баскет Академия", "ЛУКойл-Академик" (Сф), "Балкан" (Бтгр), "Арис" (Гър) и "Здравлье" (Сър). Освен купи и медали за заелите първите 3 места ще бъдат раздадени и 3 индивидуални награди - за MVP (най-полезен играч) на турнира, най-добър реализатор и най-техничен състезател.



Световната

и европейска шампионка по борба Станка Златева и бронзовата медалистка от олимпиадата в Торино'06 на 500 м шорттрек Евгения Раданова ще бъдат наградени със "Спортен икар" за изключителното си представяне през 2006-а, обявиха инициаторите от фондация "Български спорт". За отбор на годината пък е избран националният тим по волейбол, бронзов медалист на световното в Япония.



Четвърта

победа записаха националите ни на европейското по кърлинг в гр. "В1" в Базел (Швейц). Тихомир Тодоров, Стоил Георгиев, Светлин Рангелов, Илиян Киряков и Николай Рунтов надиграха с 8:5 Австрия и с 4 победи и 4 загуби делят 5-ото място със Словакия. Лидер е Италия с 8 победи.
827
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД