:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 343
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бербатов предпочитал да играе в атака с Дефоу

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов не може да се сработи с втория капитан на "Тотнъм" Роби Кийн, твърди сайтът "Спортин го". Когато двамата са започвали един до друг в атака, българинът е вкарвал само в 2 мача. За сметка на това Бербо е безпощаден, когато си партнира с Джърмейн Дефоу, а Кийн е резерва. Дори "Спортин го" е на мнение, че самият Бербатов предпочитал да играе редом с Дефоу. В потвърждение на това са думите на Кийн преди месец, че нещо куца в сработването му с българина.

Бербатов се очаква отново да е титуляр за "Тотнъм" довечера в домакинството с "Динамо" (Букурещ), последен мач и за двата отбора в гр."В" на турнира за купата на УЕФА. Победата ще гарантира първото място за лондончани и съответно разминаване при жребия за 1/16-финалите с отборите, идващи от Шампионската лига. Тегленето е утре.

Наставникът на "Тотнъм" Мартин Йол пък изсипа нова порция комплименти за Митко. "Сега Бербатов изглежда особено опасен, а това важи също за Дефоу и Аарън Ленън", каза холандецът.
2
1688
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
14 Декември 2006 22:19
браво на момчето! ето днес отново вкарва за отбора си .. гледам че е 30 и някоя си минута от мача срещу "динамо" и има мегдан за още голове. браво на бербо. радвам се че се налага и на новото място и му пожелавам само нагоре и все повече голове. САМО ЛЕВСКИ
14 Декември 2006 23:49
Браво Митко!!!!!!! Само ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД