:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,468
Активни 138
Страници 24,102
За един ден 1,302,066
Накратко

Депутатите в Латвия вече няма да псуват

и да пушат на публично място, съобщи АФП. Новият етичен кодекс, който цели да повиши репутацията на парламента в Рига, бил одобрен с гласовете на три четвърти от депутатите. Той задължавал народните избраници да бъдат възпитани на обществени места и да не участват в събития, в които присъствието им би могло да накърни престижа на парламента.



САЩ базират атомен самолетоносач в Япония



през 2008 г., съобщи представител на Пентагона, цитиран от АП. Американски войски са разположени в страната от края на Втората световна война. Японското обществено мнение обаче досега изпитваше страх и ужас от ядрената техника на Щатите поради опасения от радиация. Постигнатото в четвъртък споразумение предвижда атомният самолетоносач да бъде изпратен след изтеглянето на бойния кораб "Кити Хок", базиран в японското пристанище Йокосука от 1998 г.



Висш полицай в Словакия бе понижен



за участие в протестна акция срещу политиката на правителството, съобщи Ройтерс. Вътрешният министър Владимир Палко разжалвал генералния секретар на полицейския синдикат Мирослав Литва в длъжност обикновен полицай. Провинилият се участвал в митинг, на който служители на реда настоявали за увеличение на заплатите.
623
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД