:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,741
Активни 201
Страници 24,375
За един ден 1,302,066

Няма да има промени сред 28-те спортове

Нито един от 28-те спорта от олимпийската програма няма отпадне за игрите в Пекин`08 при днешното гласуване в МОК, сочат проучванията в Сингапур.

"Няма да се изненадам, ако се запази статуквото", каза австралийският член Кеван Госпър. "Не очаквам революции", прогнозира и немецът Томас Бах.

Бейзболът обаче ще остане сред най-застрашените при бъдещо обсъждане на промени, защото MLB отказва пауза по време на игрите и най-добрите бейзболисти пропускат форума. За изключване на някой спорт са нужни 51% от гласовете. Кандидати да се включат пък са карате, ръгби-7, голф, ролкови кънки и скуош.

Изпълкомът на МОК отхвърли възможността да се прави официално класиране по медали. Сега то се прави само от медиите. Бе отхвърлено и предложението на Аржентина в отборните спортове да се зачитат медалите според броя на играчите (напр. 11 вместо 1 във футбола). Медицинската комисия разкри 10% фалшиви случаи на астматици. Спортисти се обявяват за такива, за да могат да използват лекарства с допингиращ характер.
818
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД