:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 203
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за седмицата 2-8 декември

Овен

Професионален възход

Не е изключено през последните дни на седмицата твърде често да изпадате в депресивни състояния, защото смятате, че най-близките ви пренебрегват. Междувременно твърде голяма е вероятността неочаквано и за вас да напреднете в службата. Най-вероятно ще напусне началник или конкурент и ще заемете неговото място. Логично ще се подобри и финансовото ви състояние. Късметът ви ще работи без засечка, а в добавка на това ще имате и лека ръка в начинанията си. В петък се отдайте на забавления и любов, но бъдете внимателни - това може да спре добрата инерция на професионалния ви възход.

Силен ден - 3 декември



Телец

Обрати на звездите

Седмицата е добра за професионалните ви изяви и бизнес, макар че още през този уикенд ще усетите, че звездите не са твърде благосклонни към делата ви. Всичко обаче ще се обърне точно на 180 градуса още от понеделнник. Ще се радвате на силна приятелска подкрепа във всичките си начинания. Възможно е да започнете нова любов или да освежите стара връзка. Финансовото ви състояние се подобрява благодарение на роднини. Заловете се със самостоятелни проекти и използвайте цялата си находчивост. Избягвайте да давате пари на заем. При много от дамите от зодията не са изключени здравословни смущения.

Силен ден - 5 декември



Близнаци

Конструктивен подход

През цялата седмица ще влагате доста старание да промените нещата около вас към по-добро. Стремежът ви към съзидание ще ви прави добронамерени към останалите. Звездите ви даряват със сила на волята и усет за практичното. В много от случаите ще се изявите като опитни анализатори. По-вероятно е да предпочитате да действате зад кулисите, а не пред прожекторите. Така успехът ви ще бъде неочакван, но категоричен. Не е изключено мнозина от вас да работят в необичайни области, в които признанието ще дойде неочаквано. Силен ден - 6 декември





Рак

Интуиция и проницателност

Настъпващата зима изостря интуицията и проницателността ви. Цялата седмица ще мине под знака на блестящи професионални изяви. Мисълта ви ще е насочена към практичното, материалното и финансово изгодното. Нюхът ви за печеливш бизнес ще бъде твърде развит. Здравето ви е отлично, настроението - също и лекотата, с която постигате нещата, ще прави така, че усмивката да не слиза от лицето ви. Късметът ви е по-ярко изразен през първата половина на седмицата. Пазете се от прекомерни разходи около четвъртък. Към края на седмицата ще се сблъскате с пречки от интимно естество. Възможно е да приключите стара сантиментална връзка, която усещате, че вече започва да ви пречи.

Силен ден - 4 декември



Лъв

Напредък

Амбициите ви през седмицата ще се съсредоточат върху напредък в работата или в сферата, в която се изявявате. Нямате основания за недоволство. Звездните влияния ще способстват да изявите най-добрите черти на вашия знак - оптимизъм, аргументираност, приятелски настроени към хората около вас, и общо взето, ще проявявате сговорчивост. С това ще спечелите уважението и подкрепата на колегите си. Не трябва обаче да се вглъбявате в стратегически планове - оставете ги за по-нататък. Близки приятели ще ви отправят примамливо предложение за свободното време. Приемете го без притеснения - компанията ви е желана.

Силен ден - 7 декември



Дева

Пропуснати ползи

Вашият управител Меркурий ще ви даде доста щедри възможности както за изява, така и за печелене на пари през идващите седем дни. Едва ли ще се възползвате обаче. Точно тогава, когато се иска да се хвърлите с главата напред, вие ще останете верни на себе си и ще преценявате и анализирате коя възможност да изберете. Най-вероятно е да пропуснете доста шансове. С това обаче, с което се захванете, ще се справите неочаквано добре. Единственият ви недостатък може да се прояви в работата с хората около вас. Ще бъдете прекалено критични и дори ще имате склонност да раздавате присъди. Ако преодолеете тази ваша пословична отрицателна черта можете да имате полза от контактите си.

Силен ден - 4 декември



Везни

Безгрижие

В началото на зимния месец звездите ви даряват с радостно настроение и приятни мигове. Седмицата е благоприятна за решаване на служебни проблеми, които зависят от благоволението на началниците ви. Стремежите ви да напреднете в областта на духовните науки около 6-и няма да дадат очаквания резултат, така че по-добре не се захващайте. Към края на седмицата можете да създадете ползотворни запознанства и връзки. Като човек на живота няма да се поколебаете да разтворите пръсти за удоволствия тогава, когато е необходимо. Внимавайте да не станете досадни на близките си с прекалената си загриженост към тях.

Силен ден - 3 декември



Скорпион

Емоционални проблеми

Не е изключено да изпитате емоционални затруднения, поради които да се изолирате от другите. Най-вероятно те ще са продиктувани от неуспехи или неясноти в работата, свързани с ваши професионални надежди. Липсва ви настроение за забавление поради факта, че отдавате по-голямо значение на емоциите си, отколкото на бизнеса. В ситуацията, в която сте попаднали, могат да ви помогнат само най-близките, затова потиснете вродената си гордост и потърсете помощ. Ще имате успехи във връзки с чужбина и в научна дейност. Вероятно ще срещнете нова любов, но тъй като още от началото й в нея ще преобладава сексуалното привличане, тя бързо ще приключи.

Силен ден - 8 декември



Стрелец

Забравяте досадата

Трудно се съсредоточавате, мислите ви се разпиляват, действате доста прибързано. Постоянно ви се струва, че изоставате от графика си и нещата около вас са извън вашия контрол. Вместо да ви амбицира, това състояние по-често ви докарва досада във всичко. Станали сте раздразнителни и нервни и сте склонни да избухвате заради дребни неуредици и недоразумения. Всичко обаче ще се промени след едно пътуване през уикенда сякаш с магическа пръчка. Ще срещнете нови хора и ще създадете нови контакти в деловите среди. Голямото ви безпокойство ще затихне. Замислете се дали бурният светски живот, който водите, няма да засегне сериозно финансовото ви състояние.

Силен ден - 2 декември



Козирог

Действайте, а не разсъждавайте

Всичко около вас търпи промяна. Чудите се дали това е предизвикано от реална промяна в обстоятелствата, или просто сте си наложили да гледате на нещата от друг ъгъл. Понеже през идващата седмица никак няма да ви е до проява на амбиции, за вас ще е по-добре да правите каквото искате, а не да си задавате прекалено много въпроси. Бъдете по-уверени в себе си. Нещата, които сте си мислили, че стават само при изключителен шанс, сега се появяват в ежедневието ви. Затова смело можете да чертаете големи и далечни планове и да приберете парите, които ви се предлагат. Имайте предвид, че дните пред вас не са благоприятни за големи инвестиции.

Силен ден - 2 декември



Водолей

В очакване на пари

През цялата седмица ще очаквате със затаен дъх въпросите, от които зависи материалната ви стабилност. За разлика от предишните дни сега новините няма да се бавят. Интуицията ви подсказва, че още от понеделник от вас ще очакват повече, отколкото можете да дадете. Тези, които разчитат шансът да им покаже накъде да насочат усилията си, ще трябва да проявят повече прозорливост. Ако имате добро социално положение, пазете се от непредпазливи изказвания и от демонстрация на сила - както вкъщи, така и в службата. Любовта не ви е изоставила, но вие смятате, че не може да се занимавате с чувства сега.

Силен ден - 6 декември



Риби

Разчиствате пътя пред вас

През седмицата смекчете прословутата си амбициозност - звездите не ви дават изцяло своята подкрепа. Имате качества, които другите не притежават, и наблегнете на тях. Вярно е, че на мнозина от вас не им се работи като подчинени, но пък се примирете с мисълта, че не всички могат да ръководят. През идващите седем дни с пълна сила ще изявите своята практичност и няма да позволите нищо да се изпречи на пътя ви. Най-полезни в служебен аспект ще са енергичността и предприемчивостта. Опитайте се да атакувате по-далечни и амбициозни цели. Имате чувството, че любовта ви е пречка за развитието ви и през седмицата няма да и обръщате достатъчно внимание.

Силен ден - 3 декември
993
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД