:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Какво вещаят числата за периода 2-8 декември

Персоналното си число за 2000 г. можете да изчислите, като към цифрите на рождените си дата и месец прибавите 2 - числото на универсалната година, и получения резултат сведете до едноцифрено число. Ако сумата от тях е равна на 11 или 22, тя не се свежда до едноцифрена. Например, ако сте родени на 15. 4., личното ви число за годината ще бъде равно на 1+5+4+2=12; 1+2=3.

Лично число 1: Приведете в ред дома си и направете почистването, от което се нуждае отдавна. Заделена от "половинката" сума ще употребите за покупка на битова техника, създаваща предпоставки за редица улеснения в домакинството. На 4-и ще ви предложат участие в дългосрочни делови начинания, оказващи позитивно влияние върху бъдещите ви приходи.

Лично число 2: Можете да разчистите близкото си обкръжение от хора, проявили нелоялност към вас доскоро. Ще имате възможност да разкриете истинската същност на Овен и Скорпион, поставяли прът в колелата ви нееднократно. На 6-и колеги ще провокират напрежение на работното място с желанието да се окичат с лаври за ваши постижения. Щастливи емоционални преживявания ви очакват на 7-и.

Лично число 3: Идея за промяна в служебните стратегии ще ви даде приятел и скоро ще се убедите в благотворните резултати от нея. Съмишленици ще спечелите за внедряване на нови технологии и методи на работа, повишаващи и производителността, и заплащането за труда ви. Роднини ще ви обезпокоят, за да решите техни проблеми. Жест, направен от вас за любимия човек, ще ви бъде върнат с благодарност и нежност.

Лично число 4: Временно дистанциране от страна на приятели и колеги ще изтълкувате погрешно като отчуждение. Всъщност задълженията ще ви попречат да се отзовават на потребността ви от контакти и събирания. На 3-и ще ви зарадват хубави новини за шанс от преместване на по-престижна работа. На 5-и и 7-и ще ви впечатлят интересни персони, родини във владенията на Дева и Близнаци, с които ще ви запознаят.

Лично число 5: В началото на периода ще се ангажирате с допълнителни задачи, но не без основание: от тях ще влязат в дома ви солидни постъпления. Част от приходите ще инвестирате в паралелна на досегашната си дейност, при това с успех. На 5-и и 6-и внимавайте партньорът да не изтълкува погрешно ваши действия и да ви подложи на критика и укори.

Лично число 6: Трудно ще ви се удава да задържите досегашното благоволение на началниците поради някои "фалове", появили се не без "съучастието на "добронамерени колеги. На 3-и не отказвайте покана за купон: несемейните ще могат да се свържат с подходящи емоционални обекти за бъдещо съжителство. Пазете мускулната система от претоварвания и зъбите.

Лично число 7: Навлизате в изключително силен период за растеж в служебната йерархия, а тези от вас, които имат намерения да се отдадат на самостоятелен бизнес, ще имат необходимите условия за полагане на сполучливо начало. Около 4-и и 7-и Фортуна ще покровителства финансовите ви операции. На 5-и ще ви изненада у дома приятно гостуване на обичан човек.

Лично число 8: Макар и приключили с удовлетворение, ще ви костват много конфликти и разочарования осъществени творчески проекти през седмицата. Някои от настоящите ви идеи в професионалната област ще останат по-скоро в рамките на теорията, очаквайки по-удачен момент за стартиране, за да бъдат наистина материализирани. Помощ от родственици на 6-и ще се окаже съвсем навременна в парично отношение.

Лично число 9: Често ще ви обхваща апатия поради бавното развитие на начинания, на които много разчитате за увеличаване на популярността ,като специалисти в сферата си на изява. Постоянните оплаквания на приятел ще ви отегчат и ще се дистанцирате от него за известно време. Покупки за задоволяване на суетните ви потребности ще ви направят щастливи. Все пак реално се оформят очертанията на предстоящо задгранично пътуване. С него са свързани и плановете ви за чувствено обвързване.

Лично число 11: Инвестирайки в самите себе си по линия на усъвършенстване на езиковата и професионалната подготовка и усвояването на някои познания от други области на дейност, ще допринесете за няколко успеха. Хора от чужбина и от страната ще ви предлагат включване в нестандартни проекти. От изявите си в тях можете да спечелите бързо значителни суми. В любовта обаче ще ви липсват постоянство и стабилност.

Лично число 22: Поради отделянето на твърде много време за интелектуален труд, има вероятност да увредите здравето си и да обострите стари хронични проблеми със слуховите и зрителните нерви, с дископатии и мигрена. От личности, появили се отскоро в живота ви, ще узнаете за добри перспективи, отнасящи се до промяна в работата ви. С партньора не винаги ще съумявате да намерите покритие в желанията и стремежите.

Лариадна

ЧислобизнесПариЛюбов и сексЗдравеФизическа кондицияЦветове, форми и камъни на шанса

ЕдноххххххххххххххххРозово, пентаграма, динамит
ДвеххххххххххххххххххххххБяло, хексаграма и кристал
ТрихххххххххххххххххххххххххххЗелено, ромб и изумруд
ЧетириххххххххххххххххПурпурно, спирала и ахат
ПетхххххххххххххххххххххххххххСребристо, куб и кварц
ШестххххххххххххххКоралово, квадрат и кехлибар
СедемхххххххххххххххххххххххххххххЕлектрик, триъгълник, тюркоаз
ОсемххххххххххххххЖълто, дъга и топаз
ДеветххххххххххххххххххххххИндигово, пирамида, сапфир
ЕдинадесетххххххххххххххххххххххххЧервено, кръг и рубин
Двадесет и двеххххххххххххххОранжево, конус и тигрово око

Здравословни проблеми: жлъчни кризи, проблеми в социалните контакти, кожни нарушения.
Критични днИ: 3-и, 5-и, 6-и.
хххххх - отлично; ххххх - мн. добре; хххх - добре; ххх - задоволително; хх - поносимо; х - лошо.
Лариадна
706
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД