:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 174
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Бившите шампиони застават зад Славков при конгрес на БФС

Г. Ганчев: Хвърляме се здраво за купата

Футболистите са неблагодарници, твърди босът на "Ловеч"
Снимка: Александър Михайлов
"Хвърляме се здраво за Купата на България, тъй като това е единственото отличие, което можем да спечелим през този сезон", заяви босът на "Ловеч" Гриша Ганчев вчера. Той нарече своите футболисти "неблагодарници", които не могат да оценят усилията на ръководството и гледат само личните си интереси. "Футболистите нямат сърце. Те са пълна противоположност на борците и щангистите, които играят преди всичко за чест и достойнство", каза Ганчев. Шефът на "Литекс Комерс" смята, че голямото самочувствие на футболистите е предизвикано от медиите, които ги изкарвали звезди.

"Абсолютно съм недоволен от представянето на футболния отбор през есенния сезон. Затова поставих като основна цел пред отбора купата. Взех Ферарио Спасов за треньор, тъй като той е човек, който обича клуба. Такива хора трябват на отбора", каза още Ганчев. Отсега босът ще насочи усилията си към ДЮШ, ще привлече 10 треньори, които да сформират 10 юношески формации.

Двама чужди футболисти за два от слабите постове в отбора на "Ловеч" е поискал треньорът от ръководството. Гриша Ганчев веднага се съгласил с привличането им. Те ще дойдат в Ловеч по време на зимната подготовка.

"Ловеч" ще подкрепи Иван Славков при евентуален конгрес на БФС, тъй като според Ганчев не Батето е виновен за скандалите във футбола. Босът на "Ловеч" твърди, че има доказателства за корупция във футбола ни, но ще ги покаже, когато ситуацията стане нетърпима.
727
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД