:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 239
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Грандиозна софра в Симеоново закрива спортния XX век

510 000 лева от Гриша Ганчев на олимпийските шампиони

180 бона получава Армен Назарян, той връща жеста с коняк
Снимка: БТА
Астрономически награди на обща стойност 510 000 лв. раздаде на олимпийските ни шампиони шефът на "Литекс АД" Гриша Ганчев в ресторант "Перла" в столичния кв. "Симеоново". Премии получиха всички герои от Сидни, включително и златната медалистка на гюле в параолимпийските игри Иванка Колева.

180 бона взе любимецът на Гриша Ганчев - борецът Армен Назарян. 150 от тях са спечелената по феноменален начин олимпийска титла в класическия стил на игрите в Сидни. Другите 30 са за сребърния медал от европейското в Москва. Назарян върна жеста със стъклен меч, пълен с най-хубавия арменски коняк. 20 000 лева получи и треньорът на натурализирания българин Братан Ценов.

Сребърният медалист от Сидни в свободния стил Серафим Бързаков взе 120 бона за представянето на олимпиадата и 30 за бронзовия медал на първенството на континента в Будапеща. Премиран бе и треньорът му Михо Дуков. Двамата ни най-изявени борци получиха още по един скъп швейцарски часовник марка "Raymond Weil". Всички останали шампиони от Сидни, сред които с най-ослепителен чар блестеше Тереза Маринова, си тръгнаха с по 10 000 лв.

"Спортистите са най-големите посланици на България по света. В тази връзка обществото трябва да прави всичко, за да имат самочувствие. А това става, когато са финансово и материално задоволени. Докато имам възможност, ще давам големи пари на най-добрите", обясни г-н Ганчев. Той пък бе награден от името на президента на БОК Иван Славков с олимпийски медал "За един мирен свят" за заслуги за развитието на спорта.

Топспортистите ни получиха и различни ценни картини от колекцията на шефа на "Литекс". Тържеството, на което присъстваха над 100 мастити спортни люде, бе съпроводено с грандиозна софра. Събитието уважиха зам.-председателката на ДАМС Стефка Костадинова и шефът на ПФЛ Валентин Михов.
1620
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД