:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Й.Тодоров сменя Хидиуед в ЦСКА

Треньорът Йешич: Сираков работеше и срещу "Левски"
ЦСКА ще компенсира с Йордан Тодоров огромната липса на Мурад Хидиуед в мачовете до края на есенния сезон. Многофункционалният пловдивчанин вече е играл на подобна позиция - покрай изявите си като десен бек, десен халф и дясно крило.

Треньорът Миодраг Йешич потвърди, че нисичкият Тодоров (172 см) ще се справи: "В спортно-техническия щаб сме много доволни от играта на Данчо на всички постове". В същото време сръбският наставник изрази надежда, че ще ползва Хидиуед през декември. Мароканският национал разкъса частично заден бедрен мускул при 4:3 над "Локо" (Пд) и прогнозата е, че ще е извън игра към месец и половина. В ЦСКА обаче се надяват Хидиуед да съумее да се възстанови за 1/8-финала за купата на България на 10 декември и най-вече за гостуването на "Монако" от турнира на 15-и.

Срещу "Черно море" Йешич бе под угрозата да остане и без Тодоров, но последният заяви, че ще играе въпреки леката си травма. Срещу варненци се очертава да отсъства Тиаго Силва. Бразилецът е почувствал болка в стара травма, която има още от престоя си в "Литекс". Йешич държи Силва да е напълно боеспособен за мача със "Славия" в Прага в четвъртък.

Въпреки кадровите проблеми треньорът на ЦСКА не загуби оптимизма си за успешното излизане от група "А" в турнира на УЕФА. "След загубата от "Хамбургер" продължавам да вярвам, че можем да преминем групата", коментира сърбинът.

Йешич продължи и словесната война с шефа във "Левски" Наско Сираков. "Този самозван адмирал е N1 в Европа по простотии и задкулисни действия. Когато бе изгонен от "Левски", той работеше против своя отбор само и само, за да се върне в него. Той има много успешна треньорска кариера и от тази позиция може би дава оценка за работата на другите треньори - доколкото знам е бил 7 дни треньор на "Славия" и 3 дни в своя клуб, който е наш вечен съперник", заяви Йешич.
9
855
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
29 Октомври 2005 01:01
Насераков е най-долното и нагло мекере в БГ футбола. Спомням си как на финала с Левски си показа г.... само да покаже колко е "син" (най-вероятно). И този наглец е в изпълкома (т. нар.) на БФС. Ще се оправим, спор няма.....

Да не припомням "успешните" му гурбетчийски години навън където търкаше пейката на различни отбори и как се върна на "бял" кон в родния клуб. И този същият се изкарва адмирал........
29 Октомври 2005 09:08
И като е толкова вещ във военния занаят да си направи една справка, че адмирал не е по- висш чин от генерал, както Раев заяви по радио "лески"(б.а. Гонг), а са равнопоставени-единия в армията, другя във флота. Има обаче една незначителна разлика: Званието Генерал на Йешич го дадоха феновете, а Насраков се самопровъзгласи за адмирал. Може би защото му харесва да командва синята лодка, която бавно, но сигурно потъва
29 Октомври 2005 09:36
Тоя не беше ли съпруг на Иляна Раева?
29 Октомври 2005 12:56
Абе вие как може да сте толова тъпи копелета? Гледайте си сръбската скара и не се занимавайте с Левски.
Българите поздравяваме със Загорка
Турция поздравява с ЦСКА
29 Октомври 2005 15:23
Поздравяваме феновете на фк левски с наско С. Само ако сте фенове, а не запалянковци, имайте едно наум: Този ще продаде фк левски, бетер предателите на Дякона.
29 Октомври 2005 18:49
Tuzara, спомени ми поне един бивш играч на ЦСКА, който да играе в Турция
29 Октомври 2005 18:51
А сръбската скара си е много вкусна. Ти някога опитвал ли си?
30 Октомври 2005 16:40
Сръбска скара, българска скара, барбекю; все е вкусна работа. Трябва да се научите да намирате хубавото във всяка култура (кухня). Какво като треньорът на ЦСКА е сърбин? И Левски са имали треньор от същата страна. Светът е малък и всеки ще се чувства по-добре, ако се научи да цени доброто без значение откъде идва. Ксенофобията е един от най-големите проблеми на Европа, макар и великите демокрации на запад да не го признават. Какво ни пречи да покажем, че можем да сме толерантни?
Спортните и политически пристрастия не могат да са водещи в оценките ни за света. Такова поведение е много повърхностно и не приляга на интелигентни хора.
30 Октомври 2005 22:46
erfn,
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД